פשטידת מצות עם גבינות ומנגולד לחג הפסח

חג הפסח הגיע ואתם מחפשים מתכון מעולה לארוחת ערב טעימה? מכינים פשטידת מצות עם גבינות ומנגולד שאי אפשר להפסיק ליישר
חג הפסח הגיע ואתם מחפשים מתכון מעולה לארוחת ערב טעימה? מכינים פשטידת מצות עם גבינות ומנגולד שאי אפשר להפסיק ליישר
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1808
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1807.9 קק״ל 1807.9 קק״ל
    פחמימות 123.8 גרם 123.8 גרם
    שומן 80.5 גרם 80.5 גרם
    נתרן 5971.7 מ״ג 5971.7 מ״ג
    חלבון 137.6 גרם 137.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 15.5 גרם 15.5 גרם
    כולסטרול 647.1 מ״ג 647.1 מ״ג
    סידן 1040.0 מ״ג 1040.0 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 2001.4 מ״ג 2001.4 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1808
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1807.9 קק״ל 1807.9 קק״ל
    פחמימות 123.8 גרם 123.8 גרם
    שומן 80.5 גרם 80.5 גרם
    נתרן 5971.7 מ״ג 5971.7 מ״ג
    חלבון 137.6 גרם 137.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 15.5 גרם 15.5 גרם
    כולסטרול 647.1 מ״ג 647.1 מ״ג
    סידן 1040.0 מ״ג 1040.0 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 2001.4 מ״ג 2001.4 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
מערכת Foody
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


ציפוי

הגשה


אופן הכנה

1. מבשלים את תפוחי האדמה בשפע מים עד שהם רכים מאוד. מועכים לפירה ושומרים בצד.
2. נפטרים מהגבעולים הלבנים של עלי המנגולד, וקוצצים את החלקים הירוקים דק.
3. מרטיבים את המצות ומנערים מעודפי מים. מרפדים את תחתית התבנית עם המצות הרטובות כך שכל תחתית התבנית מכוסה במצות. 
4. מכינים את המילוי: מגררים את הגבינות בפומפייה לקערה גדולה.
5. מוסיפים את הביצים, הפירה ועלי המנגולד. טועמים מעט מהמילוי, אם צריך מוסיפים מעט מלח.
6. משטיחים את המלית על המצות ומפזרים מעט גבינה בולגרית מלמעלה. 
6. מחממים תנור ל-190 מעלות ואופים את הפשטידה בתנור החם כ-30 דקות, עד שחלקה העליון זהוב. מגישים בליווי גבינת לאבנה.

מתכון: מתי פורת
צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידת מצות עם גבינות ומנגולד לחג הפסח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות