פשטידת קישואים דיאטטית של שר פיטנס

שר פיטנס מכינה פשטידת קישואים דיאטטית עם מינימום שמן וגבינות רזות. מנה מהירה וקלה מאוד להכנה שאהובה על מבוגרים וילדים כאחד
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

חזרתם הביתה מהעבודה וכל מה שמתחשק לכם זה להזמין אוכל? חשבו שוב - אפשר להכין פשטידת קישואים דלת קלוריות בקלי קלות. השימוש בגבינות דלות שומן הופך את הפשטידה לקלילה, אוורירית ונטולת רגשות אשם.

מצרכים

פשטידה

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס שמן.
  2. מגררים את הקישואים על פומפייה. מגררים דק את הגבינה.
  3. קולפים וחותכים את הבצל לקוביות.
  4. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  5. בקערה גדולה מערבבים את הקוטג’, גבינה, ביצים, הקמח, הפטרוזיליה והתבלינים.
  6. מוסיפים את הבצל המטוגן והקישואים ומערבבים היטב.
  7. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 40 דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 9 מנות
קלוריות 152.9 קק״ל 1375.8 קק״ל
פחמימות 10.2 גרם 91.9 גרם
שומן 8.1 גרם 73.2 גרם
נתרן 472.2 מ״ג 4249.5 מ״ג
חלבון 9.9 גרם 88.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 9.0 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 15.4 גרם
כולסטרול 88.8 מ״ג 798.9 מ״ג
סידן 60.5 מ״ג 544.4 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 10.0 מ״ג
אשלגן 245.4 מ״ג 2208.6 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 4.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    מורן פרידר

    טעים!

תגובות (2)

    Avatar

    הכנתי מראש כמות כפולה . הורדתי את הגבענה צהובה מטעמי דיאטה. השתמשתי בקמח רגיל במקום תופח.יצא מושלם! תודה רבה

    Avatar

    יצא מעולה.השתמשתי בקמח שיבולת שועל ואבקת אפיה במקום קמח טופח

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody