פשטידת קישואים דיאטטית של שר פיטנס

שר פיטנס מכינה פשטידת קישואים דיאטטית עם מינימום שמן וגבינות רזות. מנה מהירה וקלה מאוד להכנה שאהובה על מבוגרים וילדים כאחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

חזרתם הביתה מהעבודה וכל מה שמתחשק לכם זה להזמין אוכל? חשבו שוב - אפשר להכין פשטידת קישואים דלת קלוריות בקלי קלות. השימוש בגבינות דלות שומן הופך את הפשטידה לקלילה, אוורירית ונטולת רגשות אשם.

מצרכים

פשטידה

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס שמן.
  2. מגררים את הקישואים על פומפייה (מגרדת מגניבה כזאת יכולה להתאים) סוחטים ומשרים במסננת להוצאת הנוזלים. מגררים דק את הגבינה.
  3. קולפים וחותכים את הבצל לקוביות.
  4. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  5. בקערה גדולה מערבבים את הקוטג’, גבינה, ביצים, הקמח, הפטרוזיליה והתבלינים.
  6. מוסיפים את הבצל המטוגן והקישואים ומערבבים היטב.
  7. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 40 דקות.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 9 מנות
קלוריות 152.8 קק״ל 1375.2 קק״ל
פחמימות 10.5 גרם 94.8 גרם
שומן 7.9 גרם 71.1 גרם
נתרן 499.9 מ״ג 4499.4 מ״ג
חלבון 9.9 גרם 89.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 9.6 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 14.9 גרם
כולסטרול 88.6 מ״ג 797.1 מ״ג
סידן 61.0 מ״ג 549.3 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 9.0 מ״ג
אשלגן 251.5 מ״ג 2263.4 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 4.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    מורן פרידר

    טעים!

תגובות (6)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody