צ’וקור – מאפה גבינות משפחתי בצורת שבלול

קרין גורן מכינה צ'וקור - מאפה מלוח בלקני, פריך מבחוץ ונימוח מבפנים, טעים ופשוט להכנה שמזכיר בורקס שבלול גדול במילוי תרד ופטה וללא צורך בתנור כלל!
קרין גורן מכינה צ'וקור - מאפה מלוח בלקני, פריך מבחוץ ונימוח מבפנים, טעים ופשוט להכנה שמזכיר בורקס שבלול גדול במילוי תרד ופטה וללא צורך בתנור כלל!
  • קרין גורן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    3356
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3356.0 קק״ל 3356.0 קק״ל
    פחמימות 234.3 גרם 234.3 גרם
    שומן 220.0 גרם 220.0 גרם
    נתרן 6447.2 מ״ג 6447.2 מ״ג
    חלבון 106.7 גרם 106.7 גרם
    סיבים תזונתיים 21.3 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 111.3 גרם 111.3 גרם
    כולסטרול 421.4 מ״ג 421.4 מ״ג
    סידן 2251.6 מ״ג 2251.6 מ״ג
    ברזל 32.6 מ״ג 32.6 מ״ג
    אשלגן 4067.8 מ״ג 4067.8 מ״ג
    אבץ 14.1 מ״ג 14.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    3356
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3356.0 קק״ל 3356.0 קק״ל
    פחמימות 234.3 גרם 234.3 גרם
    שומן 220.0 גרם 220.0 גרם
    נתרן 6447.2 מ״ג 6447.2 מ״ג
    חלבון 106.7 גרם 106.7 גרם
    סיבים תזונתיים 21.3 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 111.3 גרם 111.3 גרם
    כולסטרול 421.4 מ״ג 421.4 מ״ג
    סידן 2251.6 מ״ג 2251.6 מ״ג
    ברזל 32.6 מ״ג 32.6 מ״ג
    אשלגן 4067.8 מ״ג 4067.8 מ״ג
    אבץ 14.1 מ״ג 14.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
קרין גורן
X

2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מאפה

מלית תרד וגבינה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן. מגרדים קשקבל, מפוררים פטה.
  2. מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים את עלי התרד.
  3. מערבבים ומטגנים למשך 2-3 דקות עד שהעלים “נובלים” ומאבדים מנפחם. מסירים מהאש ומצננים לחלוטין. סוחטים מנוזלים מיותרים בידיים, ומניחים בקערה.
  4. מוסיפים את הגבינות, ומתבלים בפלפל שחור ובאגוז מוסקט.
  5. פורשים את כל הבצק על משטח העבודה. מניחים את המלית בשורה לרוחב השליש התחתון, ומגלגלים לרולדה. את הרולדה שהתקבלה מלפפים סביב עצמה לקבלת שבלול.
  6. מעבירים לנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים שומשום וקצח לקישוט.
  7. וודאו שסיר הטיגון מורכב אך פלטת הצלייה הוסרה, בחרו בתוכנית BAKEכוונו את הטמפרטורה ל-200 מעלות למשך  25 דקות. לחצו על STOP/START על מנת להתחיל את החימום. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, פתחו את המכסה הכניסו את התבנית הרב שימושית אל סל הטיגון, סגרו את המכסה והחלו באפייה.
  8. בחרו בתוכנית BAKE כוונו את הטמפרטורה ל- 160 מעלות למשך 25 דקות. וודאו בזהירות שגם התחתית שחומה, הוציאו מהמכשיר והגישו את השבלול בשלמותו לשולחן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’וקור – מאפה גבינות משפחתי בצורת שבלול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות