צ’ורוס ספרדי אסלי בלי ביצים!

קרין גורן מפנקת אותנו במתכון לצ'ורוס ספרדי אותנטי, מתוק מתוק ומוגש חם ישר מהטיגון עם סוכר וקינמון! בנוסף, הצ'ורוס ללא ביצים ויכול להתאים גם לטבעונים שביניכם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

צ'ורוס

טיגון

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את הצ’ורוס: מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה ומלח.
  2. מוסיפים שמן ומים רותחים ישר מהקומקום - חשוב שיהיו ממש בטמפ’ רתיחה! מערבבים בכף רק עד שמתקבל בצק שנראה כמו פירה גס.
  3. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק עד שהוא חם מאוד (180-190 מעלות).
  4. מעבירים לשקית כפולה עם פייה משוננת רחבה. חותכים את קצה שקית הזילוף במספריים מעל הסיר ומזלפים מהתערובת ישר לתוך השמן בזהירות.
  5. מטגנים כ-2 דקות להזהבה. מוציאים מהשמן ומניחים בצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
  6. מגלגלים בסוכר-קינמון. כדאי להגיש עם שוקולטה חמה.

    צ'ורוס ספרדי אסלי ללא ביצים (צילום: שניר גוואטה)
    צ’ורוס ספרדי אסלי ללא ביצים (צילום: שניר גוואטה)

הערות

  • לטיגון מראש: אפשר לטגן קפוא, או לטגן מראש, לא לגלגל בסוכר, לשמור בכלי אטום – הצו'ורס יתרככו וזה בסדר. להעביר לתנור חם 180 מעלות ל5 דקות לפני ההגשה. אחרי החימום והחזרת הקריספיות - לגלגל בסוכר
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 66.4 קק״ל 1328.0 קק״ל
פחמימות 14.7 גרם 293.7 גרם
שומן 0.6 גרם 11.3 גרם
נתרן 42.5 מ״ג 849.6 מ״ג
חלבון 0.6 גרם 12.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.4 גרם
שומן רווי 0.1 גרם 1.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 4.4 מ״ג 87.0 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 1.8 מ״ג
אשלגן 6.9 מ״ג 137.8 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Avatar
    הןדיה

    היי קרין האם ניתן להכין פחזניות מהבצק הזה?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody