צ’ורוס קלאסיים של עדי קלינגהופר

הגרסה הספרדית לסופגניות היא אחד הקינוחים הכי פריכים וכיפיים שאנחנו מכירים. בואו לגלות כמה קל להכין אותם בבית ואז לטבול בכל רוטב או ממרח שאוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר מביאים לרתיחה את המים עם החמאה, סוכר ומלח.
  2. מיד ברתיחה מורידים את הסיר מהגז, מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומערבבים היטב עם כף עץ עד שהכול מתאחד והופך לבצק.
  3. מחזירים את הסיר לגז לכמה רגעים ומערבבים עד שהבצק מתייבש מעט. מעבירים אותו למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים 10 דקות, עד שהבצק מתקרר מעט.
  4. בינתיים מחממים שמן לטיגון עמוק.
  5. אחרי שהבצק התקרר, מוסיפים לקערת המיקסר את הביצים אחת אחרי השנייה ומעבדים עד איחוד.
  6. מעבירים את המסה לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים לשמן החם (170 מעלות) צינורות של צ’ורוס.
  7. מטגנים עד הזהבה ומעבירים לקערה עם סוכר וקינמון. מצפים ומעבירים לצלחת הגשה.  

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 140.9 קק״ל 2113.4 קק״ל
פחמימות 20.8 גרם 312.5 גרם
שומן 5.4 גרם 80.4 גרם
נתרן 65.8 מ״ג 987.0 מ״ג
חלבון 2.3 גרם 34.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.3 גרם
שומן רווי 3.0 גרם 45.3 גרם
כולסטרול 50.9 מ״ג 764.2 מ״ג
סידן 8.3 מ״ג 124.2 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 4.6 מ״ג
אשלגן 24.8 מ״ג 371.6 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 2.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

      תמר שורצברד

      תיקנו את המתכון, תודה על ההערה!

      טליה

      אפשר להחליף את החמא במרגרינה כדי שזה יצא פרווה

      מערכת Foody

      כן

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody