צ’יפס אפוי בתנור

ללא טיגון בכלל והרבה הרבה יותר בריא. צ'יפס אפוי בתנור, שיוצא קריספי וטעים ב-3 צעדים קלים שגם אתם וגם הילדים לא תוכלו להפסיק לנשנש.
ללא טיגון בכלל והרבה הרבה יותר בריא. צ'יפס אפוי בתנור, שיוצא קריספי וטעים ב-3 צעדים קלים שגם אתם וגם הילדים לא תוכלו להפסיק לנשנש.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    253
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 252.8 קק״ל 1011.1 קק״ל
    פחמימות 52.7 גרם 210.6 גרם
    שומן 0.5 גרם 1.8 גרם
    נתרן 1365.0 מ״ג 5460.0 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 23.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    253
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 252.8 קק״ל 1011.1 קק״ל
    פחמימות 52.7 גרם 210.6 גרם
    שומן 0.5 גרם 1.8 גרם
    נתרן 1365.0 מ״ג 5460.0 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 23.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את תפוחי האדמה לעיגולים או מקלות בעובי אחיד.
  2. מייבשים את תפוחי האדמה היטב בנייר סופג.
  3. מתיזים תרסיס שמן זית.
  4. אופים בתנור ב-200 מעלות כ-25 דקות, עד הזהבה והתרככות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יפס אפוי בתנור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות