צ’יפס בטעם של פעם – יונית צוקרמן מכינה צ’יפס מתנפח כמו בפלאפליות

יונית צוקרמן לוקחת אתכם למסע מופלא לפלאפליות של פעם ומכינה צ'יפס מתנפח כמו בפלאפל המיתולוגי של שוק בצלאל. ומה עוד? יש לה פטנט מושלם לצ'יפס דקיק ואחיד. יאמי!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

לבלילה:

אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה.
  2. פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות באמצעות פרייבט שף של נעמן. איך עושים את זה? הכי פשוט! מכוונים ל- 1.5 בפרייבט שף ופשוט פורסים פרוסות.
  3. בקערה עמוקה ורחבה מערבבים את חומרי הבלילה היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה ונוזלית ממש כמו טחינה.
  4. מחממים שמן במחבת.
  5. כאשר השמן חם מאוד טובלים פרוסת תפוח אדמה בבלילה ומטגנים עד הזהבה מלאה של שני הצדדים.
  6. מגישים עם מיונז, קטשופ וטחינה.

 

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 159.3 קק״ל 637.1 קק״ל
פחמימות 23.8 גרם 95.4 גרם
שומן 4.4 גרם 17.7 גרם
נתרן 1023.1 מ״ג 4092.4 מ״ג
חלבון 5.1 גרם 20.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרם
שומן רווי 0.9 גרם 3.7 גרם
כולסטרול 65.2 מ״ג 260.7 מ״ג
סידן 15.2 מ״ג 60.8 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
אשלגן 67.5 מ״ג 269.9 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    עינב

    שלום נראה מעווולה מה אפשר לשים במקום מיונז בבלילה? תודה

      Avatar
      לימור

      היי למלכה, אם אין לי מי סודה במה אפשר להחליף ?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody