צ’יפס דפי אורז

בא לכם חטיף קריספי וטעים ברגע? הוציאו דפי אורז מהמזווה וקבלו מתכון פשוט וממכר בטירוף. צ'יפס עשוי דפי אורז בתיבול ביתי עם פרמזן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים במחבת שמן שגיע עד רבע הגובה שלה.
  2. חותכים את דפי האורז עם מספריים לאיזה גודל שרוצים.
  3. מכניסים לשמן החם (שימו לב שהוא חם מאד) את דפי האורז ככה שכולם באים במגע עם השמן. תוך שניות דפי האורז יהפכו לצי’פס קריספי ומיד אפשר להוציא אותם לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  4. מערבבים בקערה את המלח, הפלפל, אבקת השום והפפריקה החריפה.
  5. מכניסים את דפי האורז הקריספים לתוך הקערה ומערבבים היטב.
  6. מפזרים מעל פרמזן מגורר ומגישים.

    צ'יפס דפי אורז כשרים לפסח בקערה
    בתיאבון!

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 90.9 קק״ל 90.9 קק״ל
פחמימות 2.1 גרם 2.1 גרם
שומן 5.8 גרם 5.8 גרם
נתרן 1746.6 מ״ג 1746.6 מ״ג
חלבון 7.9 גרם 7.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
שומן רווי 3.8 גרם 3.8 גרם
כולסטרול 15.3 מ״ג 15.3 מ״ג
סידן 205.9 מ״ג 205.9 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
אשלגן 24.3 מ״ג 24.3 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    ענת

    למרות שהשתמשתי בנייר סופג כשהוצאתי מהשמן, עדיין ה”צ’יפס” היה ממש ספוג שמן. מה עושים נגד זה?

      Avatar
      Foody Foody

      האם השמן היה חם בטיגון?

    Avatar
    ענת

    מה עושים כדי שלא יצא ספוג שמן? היה מאוד שמנוני למרות ששמתי על נייר סופג