צ’יפס זוקיני אפוי של רחלי קרוט, כי כמה אפשר לטגן?!

צ׳יפס אפוי כבר כולם מכירים, אבל צ’יפס זוקיני אפוי עדיין לא טעמתם! רחלי קרוט מלמדת איך להכין צ׳יפס רך מבפנים ופריך מבחוץ עם מינימום שמן
צ׳יפס אפוי כבר כולם מכירים, אבל צ’יפס זוקיני אפוי עדיין לא טעמתם! רחלי קרוט מלמדת איך להכין צ׳יפס רך מבפנים ופריך מבחוץ עם מינימום שמן
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 369.1 קק״ל 1476.4 קק״ל
    פחמימות 45.2 גרם 180.8 גרם
    שומן 11.8 גרם 47.1 גרם
    נתרן 755.9 מ״ג 3023.8 מ״ג
    חלבון 20.1 גרם 80.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.7 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 19.4 גרם
    כולסטרול 163.0 מ״ג 651.8 מ״ג
    סידן 296.1 מ״ג 1184.4 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 570.5 מ״ג 2281.9 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 369.1 קק״ל 1476.4 קק״ל
    פחמימות 45.2 גרם 180.8 גרם
    שומן 11.8 גרם 47.1 גרם
    נתרן 755.9 מ״ג 3023.8 מ״ג
    חלבון 20.1 גרם 80.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.7 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 19.4 גרם
    כולסטרול 163.0 מ״ג 651.8 מ״ג
    סידן 296.1 מ״ג 1184.4 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 570.5 מ״ג 2281.9 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

צ׳יפס זוקיני

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. מסירים את הקצוות של הזוקיני וחותכים לחצי לאורכם ושוב לחצי לאורך כך שיווצרו 4 רצועות. חותכים לחצי לקבלת 8 מקטעים באורך של 5 ס”מ לערך. (אפשר גם לחתוך לאצבעות כמו שחותכים תפוחי אדמה לצ’יפס).
  3. מגררים את הגבינה על החלק הדק בפומפייה, מפרידים את עלי התימין ומגררים את קליפת הלימון.
  4. שמים בקערה אחת קמח, בשנייה ביצים ובשלישית מערבבים פירורי לחם עם גבינה מגורדת, עלי טימין, פלפל שחור ומלח.
  5. מצפים את הזוקיני בקמח ומנערים מעט לקבלת שכבה אחידה.
  6. מעבירים לקערה עם הביצים, עוטפים היטב מכל הכיוונים ומעבירים לקערת פירורי הלחם והגבינה.
  7. מצפים היטב מסביב. חוזרים על הפעולה עם כל הזוקיני.
  8. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומתיזים עליו תרסיס שמן.
  9. מניחים מעל את הזוקיני ומתיזים בנדיבות תרסיס שמן מעל.
  10. אופים במשך 10 דקות והופכים לצד השני, אופים עוד 2-5 דקות (תלוי בעובי הזוקיני), חשוב שהחלק החיצוני יהיה זהוב.
  11. מגישים חם חם עם גרידת לימון מעל (מגרדים על החלק הדק בפומפייה) שמוסיפה תועפות טעם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יפס זוקיני אפוי של רחלי קרוט, כי כמה אפשר לטגן?!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    תענוג של צ’יפס 🍟

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    מערכת Foody

    ג’ני! את הימומית ותענוג בעצמך!

    Avatar
    מערכת Foody

    איזה יופי! צילומים מקסימים! תודה (:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות