בא לכם לנשנש? גם לנו! אז… צ’יפס מתובל עם רוזמרין ושום

לא עוד צ'יפס ספוג בשמן ומשעמם, תתכוננו לשדרוג שאתם הולכים להתמכר אליו: צ'יפס מתובל עם רוזמרין ושום. אחרי שמכינים פעם אחת, אי אפשר לחזור לאכול צ'יפס רגיל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

טיגון עמוק

אופן הכנה

  1. חותכים את תפוחי האדמה לגפרורים בעובי 1/2 ס”מ. פורסים את שיני השום לפרוסות דקות.
  2. מניחים את תפוחי האדמה בקערה עם מים קרים ומשהים כ-20 דקות או יותר. מסננים ומייבשים היטב בנייר סופג.
  3. מחממים סיר עם שמן קנולה לטיגון עמוק על אש נמוכה-בינונית (150 מעלות אם משתמשים בצ’יפסר).
  4. מכניסים את תפוחי האדמה לשמן ומטגנים כ-5 דקות, עד שתפוחי האדמה מתחילים לשנות את צבעם. מוציאים למסננת.
  5. מגבירים את האש ומחממים את השמן לחום גבוה (190 מעלות בצ’יפסר). מוסיפים שום, רוזמרין ואת הצ’יפס המטוגן חלקית ומטגנים עוד 5-4 דקות, עד שהצ’יפס זהוב.
  6. מוציאים לקערה מרופדת בנייר סופג. מתבלים במלח גס ומערבבים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 15.6 קק״ל 31.3 קק״ל
פחמימות 3.3 גרם 6.5 גרם
שומן 0.1 גרם 0.1 גרם
נתרן 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג
חלבון 0.7 גרם 1.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.4 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 19.0 מ״ג 38.0 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 0.4 מ״ג
אשלגן 42.1 מ״ג 84.2 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody