צ’יפס פלנטיין: הבננה שהסעירה את העולם!

הייתם בדרום אמריקה ואכלתם בננה פלנטיין? אז עכשיו יש לכם הזדמנות לשחזר את הזכרונות פה בארץ אבותינו! צ'יפס פלנטיין מושלם בלי המוצ'ילר על הגב, אלא בבית, במזגן!
הייתם בדרום אמריקה ואכלתם בננה פלנטיין? אז עכשיו יש לכם הזדמנות לשחזר את הזכרונות פה בארץ אבותינו! צ'יפס פלנטיין מושלם בלי המוצ'ילר על הגב, אלא בבית, במזגן!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 2]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 17 דק׳
  • קלוריות
    281
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 281.3 קק״ל 1125.2 קק״ל
    פחמימות 44.6 גרם 178.6 גרם
    שומן 13.0 גרם 52.1 גרם
    נתרן 341.3 מ״ג 1365.0 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 7.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 17 דק׳
  • קלוריות
    281
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 281.3 קק״ל 1125.2 קק״ל
    פחמימות 44.6 גרם 178.6 גרם
    שומן 13.0 גרם 52.1 גרם
    נתרן 341.3 מ״ג 1365.0 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 7.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

הפלנטיין היא סוג של בננה עם מתיקות מאוד עדינה, שאוכלים אותה רק אחרי בישול. בטעמה היא מזכירה יותר בטטה מאשר בננה, וכעת אפשר להשיג אותה בישראל. אפשר להכין ממנה מגוון מאכלים והצ’יפס שמתקבל ממנה הוא טעים מאוד, המזכיר קצת צ’יפס בטטה, אך מיוחד יותר.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ראשית, מקלפים את בננת הפלנטיין וחותכים אותה לחתיכות דקות. אם מתקשים לקלף, אפשר להיעזר בסכין - חורצים חריצים לאורך הקליפה, ואז מקלפים אותה כמו תפוז.
  2. שנית, מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר קטן.
  3. מטגנים את פרוסות הבננה בנגלות, בכל נגלה כמה פרוסות.
  4. מחכים שהפרוסות יצופו למעלה ויהפכו זהובות.
  5. מעבירים את הצ’יפס לצלחת עם נייר סופג, ממליחים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יפס פלנטיין: הבננה שהסעירה את העולם!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות