רקע דוד משה

צ’יפס פרמז’ן מושלם של רון יוחננוב

רון יוחננוב מכין לכם את מנת הנשנוש הכי טובה בעולם! צ'יפס תפוחי אדמה פריך וחם עם שבבי פרמז'ן, שום ופטרוזיליה. נראה אתכם לא רצים להכין!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

להגשה

1אופן הכנה

  1. חותכים את תפוחי האדמה לרצועות צ’יפס בגודל שאוהבים, ממלאים סיר במים עם המלח ומבשלים את רצועות תפוחי האדמה כ-8 דקות (עד שמתרככים מעט). מסננים מהמים ומנגבים היטב.

    חותכים את תפוחי האדמה לרצועות. צילום: טל סיון-ציפורין
    חותכים את תפוחי האדמה לרצועות. צילום: טל סיון-ציפורין

  2. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את תפוחי האדמה עד הזהבה. מסננים מהשמן ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן.

    מטגנים עד להזהבה. צילום: טל סיון-ציפורין
    מטגנים עד להזהבה. צילום: טל סיון-ציפורין

  3. בקערה גדולה מערבבים את הפרמזן, השום והפטרוזיליה.

    בקערה מערבבים את הפרמז'ן השום והפטרוזיליה. צילום: טל סיון-ציפורין
    בקערה מערבבים את הפרמז’ן השום והפטרוזיליה. צילום: טל סיון-ציפורין

  4. מערבבים את הצ’יפס עם תערובת הפרמזן ומגישים.
    מערבבים את הצ'יפס ומגישים. צילום: טל סיון-ציפורין
    מערבבים את הצ’יפס ומגישים. צילום: טל סיון-ציפורין

    מערבבים את הצ'יפס ומגישים. צילום: טל סיון-ציפורין
    מערבבים את הצ’יפס ומגישים. צילום: טל סיון-ציפורין

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 51.4 קק״ל 257.1 קק״ל
פחמימות 0.3 גרם 1.7 גרם
שומן 3.5 גרם 17.4 גרם
נתרן 1668.6 מ״ג 8342.8 מ״ג
חלבון 4.6 גרם 23.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
שומן רווי 2.3 גרם 11.3 גרם
כולסטרול 9.2 מ״ג 45.8 מ״ג
סידן 134.3 מ״ג 671.4 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
אשלגן 25.6 מ״ג 128.2 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אילנה אזולאי

    אלוף האלופים כל מתכון שלך מצליח וסופג מחמאות אין סוף.