באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

צלי בקר רך בפחות משעה

רך רך, מלא בטעמים מופלאים של בצל ותבלינים, ונהדר כבסיס לגולאש, בשר מפורק או מרק – כך תכינו צלי בקר רך, חגיגי וטעים בקלות ובפחות משעה
רך רך, מלא בטעמים מופלאים של בצל ותבלינים, ונהדר כבסיס לגולאש, בשר מפורק או מרק – כך תכינו צלי בקר רך, חגיגי וטעים בקלות ובפחות משעה
  • Ninja
שמרו
כשר
22 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    669
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 668.9 קק״ל 2675.8 קק״ל
    פחמימות 15.7 גרם 62.7 גרם
    שומן 29.0 גרם 115.9 גרם
    נתרן 856.5 מ״ג 3426.1 מ״ג
    חלבון 86.3 גרם 345.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 8.4 גרם 33.6 גרם
    כולסטרול 588.6 מ״ג 2354.4 מ״ג
    סידן 17.4 מ״ג 69.4 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 21.5 מ״ג
    אשלגן 216.0 מ״ג 864.0 מ״ג
    אבץ 15.2 מ״ג 60.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    669
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 668.9 קק״ל 2675.8 קק״ל
    פחמימות 15.7 גרם 62.7 גרם
    שומן 29.0 גרם 115.9 גרם
    נתרן 856.5 מ״ג 3426.1 מ״ג
    חלבון 86.3 גרם 345.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 8.4 גרם 33.6 גרם
    כולסטרול 588.6 מ״ג 2354.4 מ״ג
    סידן 17.4 מ״ג 69.4 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 21.5 מ״ג
    אשלגן 216.0 מ״ג 864.0 מ״ג
    אבץ 15.2 מ״ג 60.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
Ninja
X

22 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לרצועות או קוביות.
  2. מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
  3. מניחים את הסיר הקרמי במכשיר, בוחרים בתכנית בישול/צריבה ומוסיפים טמפרטורה למשך 5 דקות. לוחצים על התחל כדי לאפשר לסיר להתחמם.
  4. מכוונים לעוד 10 דקות ומוסיפים את הבצל והבשר. מטגנים, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד להשחמה של הבשר.
  5. מוסיפים ציר עוף/בקר, סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
  6. מכוונים על עוצמה גבוהה ל-35 דקות ולוחצים על התחל, לחילופין גם אפשר למצב בישול איטי במצב LOW למשך 5 שעות.
  7. בסיום הבישול משחררים את השסתום למצב vent.

הערות

  • אחרי הבישול ניתן לחתוך את הבשר לרצועות ולערבב עם רוטב ברביקיו לקבלת בשר מפורק ברוטב
  • ניתן להכין באותה צורה גם גולאש בתוספת ירקות

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צלי בקר רך בפחות משעה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    איה

    ואם אני רוצה לבשל את הנתח בשלמותו (1 ק”ג של חלק 5 או 6), כמה זמן בישול בפודי?

    Avatar
    דוד

    מה הכוונה להוסיף טמפרטורה? איזו טמפרטורה לעשות? אשמח להסבר (שוקל לקנות סיר נינג’ה פודי)

      Avatar
      מערכת Foody

      ההסבר המדויק באופן ההכנה (לא רשום בו להעלות את הטמפ’) רשום באיזו תוכנית ובאיזה עוצמה להפעיל את המכשיר. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

תגיות