צלעות בקר ברוטב ברביקיו

השף שגב משה מלמד להכין צלעות בקר ברוטב ברביקיו - מנה חגיגית שמוגשת לצד תפוחי אדמה מבושלים ומטוגנים להזהבה מושלמת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    שעה
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מכינים את הרוטב של הבשר: כותשים את שיני השום ושמים בקערה גדולה. מוסיפים את כל יתר חומרי המרינדה ומערבבים.
  3. שמים את צלעות הבקר בתבנית אפייה עמוקה ויוצקים מעליהן את הרוטב. מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור במשך 3 שעות.
  4. בינתיים, מבשלים את תפוחי האדמה במים עד שהם רכים אבל לא מתפרקים. חותכים לפלחים.
  5. מחממים מחבת על אש גבוהה ומתיזים תרסיס שמן קנולה. צולים את קוביות תפוחי האדמה עד שהן מקבלות גוון זהוב. מתבלים במלח ובשבבי צ’ילי.
  6. בתום 3 שעות אפייה, מסירים את נייר האלומיניום, מעבירים את התנור למצב גריל בחום מקסימלי וצולים עד שהצלעות מקבלות גוון שחום.
  7. מגישים את הצלעות בליווי תפוחי האדמה.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 473.9 קק״ל 1895.6 קק״ל
פחמימות 41.6 גרם 166.2 גרם
שומן 22.1 גרם 88.6 גרם
נתרן 751.0 מ״ג 3004.0 מ״ג
חלבון 14.9 גרם 59.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.5 גרם
שומן רווי 8.9 גרם 35.5 גרם
כולסטרול 57.4 מ״ג 229.6 מ״ג
סידן 76.3 מ״ג 305.1 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 10.5 מ״ג
אשלגן 934.5 מ״ג 3737.9 מ״ג
אבץ 3.6 מ״ג 14.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody