צנצנת חובה בכל שיש: עוגיות חמאה מעולות

אין בית שהעוגיות האלה לא נמצאות, קבלו מתכון קל להכנה שאפשר להכין עם הילדים - עוגיות חמאה העוגיות הכי טעימות ופריכות שיש שכולם אוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית רחבה בנייר אפייה מהגליל שמתאים בול לגודל התבנית.
  2. שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הבצק ומעבדים עד שמתקבל בצק רך ואחיד.
  3. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומעבירים את החלק הראשון על משטח עבודה מרופד בנייר אפייה בגליל. משטחים קצת בעזרת הידיים ומכסים בנייר האפייה. גוזרים את הנייר, ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך לעובי 3-4 מ”מ.
  4. קורצים עוגיות בצורות שונות ומסדרים על גבי תבנית האפייה.
  5. אופים כ-10-12 דקות, או עד להזהבה קלה. מצננים על הרשת.
  6. זורים מעל את אבקת הסוכר ומגישים.

    עוגיות חמאה. צילום: שני הלוי
    עוגיות חמאה. צילום: שני הלוי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 40 מנות
קלוריות 72.6 קק״ל 2903.8 קק״ל
פחמימות 9.7 גרם 389.5 גרם
שומן 3.4 גרם 134.1 גרם
נתרן 4.6 מ״ג 184.3 מ״ג
חלבון 0.9 גרם 35.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 6.8 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 1.8 גרם
כולסטרול 6.3 מ״ג 253.2 מ״ג
סידן 1.8 מ״ג 70.1 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 3.9 מ״ג
אשלגן 8.9 מ״ג 354.5 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 3.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar