קאפקייקס וניל בציפוי קרם חמאה

יותר אמריקה מזה לא יכול להיות. בואו ללמוד להכין קאפקייקס וניל בציפוי קרם חמאה: עוגות קטנות ורכות עם טעם עשיר של וניל בציפוי קרם מתוק וטעים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    שעה
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

עוגות

ציפוי

קישוא

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל - 170 מעלות.
  2. ממסים את החמאה.
  3. בקערת המיקסר מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  4. מוסיפים שמן, וניל, קמח, חמאה מומסת, וחלב. מחליפים את בלון ההקצפה לוו גיטרה ומערבלים במהירות בינונית רק עד שהקמח נטמע בבלילה.
  5. ממלאים את עטרות הנייר עד שלושת רבעי מגובהם.
  6. אופים 12-20 דקות ועד להזהבה. מוציאים ומצננים.
  7. מכינים את הציפוי: מחממים על גבי ביין מארי תוך כדי טריפה מתמדת את החלבונים והסוכר, כ-5 דקות ועד שהסוכר מתמוסס.
  8. מעבירים את התערובת לקערת המיקסר ומקציפים במהירות גבוהה כ-10 דקות ועד לקבלת קצף סמיך.
  9. מוסיפים תוך כדי הקצפה כף אחר כף מהחמאה הרכה. מוסיפים את הוניל ואבקת סוכר ומקציפים כמה דקות נוספות.
  10. מעבירים את הציפוי לשקית זילוף עם פייה משוננת ומזלפים על גבי הקאפקייקס בצורה סיבובית.
  11. מעטרים בסוכריות צבעוניות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 6278.4 קק״ל 6278.4 קק״ל
פחמימות 858.0 גרם 858.0 גרם
שומן 333.9 גרם 333.9 גרם
נתרן 4877.6 מ״ג 4877.6 מ״ג
חלבון 89.9 גרם 89.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 0.6 גרם
שומן רווי 166.8 גרם 166.8 גרם
כולסטרול 1743.8 מ״ג 1743.8 מ״ג
סידן 506.5 מ״ג 506.5 מ״ג
ברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״ג
אשלגן 1288.9 מ״ג 1288.9 מ״ג
אבץ 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody