קאפקייקס וניל ושוקולד צ’יפס מתוקים וצבעוניים

קינוחים אישיים שכייף להכין עם הילדים! קאפקייקס וניל עם פצפוצי שוקולד צ'יפס, ציפוי קרם וניל מתקתק מלמעלה וקישוטי סוכריות צבעוניות או קישוטים אחרים שאוהביםה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

קאפקייקס

קרם

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. מערבבים בקערת המיקסר בעזרת וו גיטרה את החמאה והסוכר.
  3. מוסיפים את הביצה, גרידת הלימון והוניל. מערבבים עד איחוד.
  4. מוסיפים את הקמח והחלב לסירוגין לקערת המיקסר ומערבבים עד איחוד (לא יותר מדי).
  5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים ערבוב קצר מאד.
  6. מעבירים את התערובת לתבנית שקעים מסיליקון או לתבנית שקעים מרופדת במנג’טים מנייר.
  7. מכניסים לתנור לכ-20 דקות (עד שקיסם ננעץ ויוצא עם פירורים לחים).
  8. מקררים היטב ומקשטים בקרם שהתקרר בינתיים במקרר בשקית זיפלוק.
  9. מכינים את הקרם: מקציפים בקערת המיקסר את תכולת שקית האינסטנט פודינג עם החלב והשמנת עד שמתקבל קרם תפוח ואחיד.
  10. מכניסים לפינת שקית הזיפלוק צנתר משונן (או חלק) ובעזרת האצבע דוחפים לתוכו את השקית (החלק שנמצא בחלק הרחב של הצנתר, כ-2 ס”מ ממנו) בכדי שישמש כ”מחסום” לקרם שיהיה בשקית (ראו סרטון).
  11. חותכים בעזרת מספריים את תחתית השקית (השפיץ של השקית) מסביב לצנתר.
  12. ממלאים את השקית בקרם (אפשר להיעזר במד-ליטר או צנצנת למילוי השקית-ראו סרטון).
  13. סוגרים את השקית ומכניסים למקרר.
  14. מוציאים את הקאפקייקס מהתנור ומצננים לטמפ’ החדר.
  15. מוציאים את שקית הזיפלוק עם הקרם מהמקרר, מושכים את הפינה שבה מונח הצנתר ומזלפים על הקפקייקס.
  16. מקשטים בסוכריות צבעוניות, שוקולד מגורר וכל מה שאוהבים.

    קאפקייקס וניל ושוקולד צ'יפס. צילום: נמרוד סונדרס
    קאפקייקס וניל ושוקולד צ’יפס. צילום: נמרוד סונדרס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 335.1 קק״ל 2681.0 קק״ל
פחמימות 54.0 גרם 432.0 גרם
שומן 15.6 גרם 124.9 גרם
נתרן 253.4 מ״ג 2027.2 מ״ג
חלבון 5.9 גרם 46.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.7 גרם
שומן רווי 9.0 גרם 72.2 גרם
כולסטרול 73.0 מ״ג 584.0 מ״ג
סידן 71.9 מ״ג 575.5 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 7.9 מ״ג
אשלגן 200.9 מ״ג 1607.0 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody