קאפקייקס שוקולד במילוי קרמל של קרין גורן

קאפקייקס שוקולד עם הפתעת קרמל בפנים ותלולית גדולה של קרם שוקולד וגבינה. מתכון מושלם של קרין גורן
קאפקייקס שוקולד עם הפתעת קרמל בפנים ותלולית גדולה של קרם שוקולד וגבינה. מתכון מושלם של קרין גורן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    607
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 606.5 קק״ל 7277.6 קק״ל
    פחמימות 60.9 גרם 730.4 גרם
    שומן 38.3 גרם 459.4 גרם
    נתרן 207.9 מ״ג 2495.3 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 77.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 29.7 גרם
    שומן רווי 21.6 גרם 259.7 גרם
    כולסטרול 122.4 מ״ג 1469.2 מ״ג
    סידן 63.8 מ״ג 765.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 18.5 מ״ג
    אשלגן 454.4 מ״ג 5452.6 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 13.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    607
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 606.5 קק״ל 7277.6 קק״ל
    פחמימות 60.9 גרם 730.4 גרם
    שומן 38.3 גרם 459.4 גרם
    נתרן 207.9 מ״ג 2495.3 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 77.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 29.7 גרם
    שומן רווי 21.6 גרם 259.7 גרם
    כולסטרול 122.4 מ״ג 1469.2 מ״ג
    סידן 63.8 מ״ג 765.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 18.5 מ״ג
    אשלגן 454.4 מ״ג 5452.6 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 13.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפינס וקאפקייקס
קרין גורן
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בלילה

קרם שוקולד

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים קלות את שקעי התבנית או מרפדים במנז’טים.
  2. מכינים את הבלילה: מחממים את החמאה והשוקולד במיקרוגל, להמסה.
  3. מערבבים בקערה גדולה נפרדת את הביצים, הסוכר, הווניל והשמנת החמוצה.
  4. מועכים את הבננה במזלג ומוסיפים לקערה הגדולה.
  5. מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים היטב מיד.
  6. מוסיפים את החומרים היבשים וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה סמיכה ואחידה.
  7. ממלאים כל שקע עד 3/4 גובה ואופים כ-20 דקות. מצננים.
  8. מכינים את מלית הקרמל: ממיסים במיקרוגל את הסוכריות והשמנת המתוקה. מערבבים היטב, לרוטב אחיד, ומצננים מעט.
  9. מרוקנים גומה מכל קאפקייק וממלאים בכפית רוטב הקרמל.
  10. מכינים את קרם השוקולד: במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג לקרם אוורירי.
  11. מחממים את השוקולד והחלב במיקרוגל, להמסה.
  12. מוסיפים לשוקולד המומס את גבינת השמנת ומערבבים לתערובת פושרת וכמעט אחידה.
  13. מעבירים את תערובת הגבינה והשוקולד לקערת המיקסר עם השמנת המתוקה המוקצפת, ומקציפים קצרות, לקרם אחיד.
  14. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם פייה משוננת ומזלפים מעל כל קאפקייק.
  15. קוצצים דק את עוגיות האוראו ומפזרים מעל הקרם. נועצים פרוסת בננה צ’יפס ומגישים.

הערות

  • כדי לרוקן את הגומה בתוך הקאפקייק, הכי נוח להשתמש בכפית פריזיאן או בתפוחן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קאפקייקס שוקולד במילוי קרמל של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות