קאפ-קון-קהההה! קארי דגים תאילנדי

מתכון לתבשיל קארי דגים תאילנדי ירוק עם חצילים וטעמים עזים! הקארי העוצמתי יחד עם חלב הקוקוס הקרמי ומרקם הדג יוצרים ביס מופלא!
מתכון לתבשיל קארי דגים תאילנדי ירוק עם חצילים וטעמים עזים! הקארי העוצמתי יחד עם חלב הקוקוס הקרמי ומרקם הדג יוצרים ביס מופלא!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    415
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 414.7 קק״ל 1658.8 קק״ל
    פחמימות 14.8 גרם 59.0 גרם
    שומן 27.9 גרם 111.5 גרם
    נתרן 482.9 מ״ג 1931.6 מ״ג
    חלבון 26.2 גרם 104.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 20.8 גרם 83.3 גרם
    כולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 45.2 מ״ג 180.7 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 1139.2 מ״ג 4556.9 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    415
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 414.7 קק״ל 1658.8 קק״ל
    פחמימות 14.8 גרם 59.0 גרם
    שומן 27.9 גרם 111.5 גרם
    נתרן 482.9 מ״ג 1931.6 מ״ג
    חלבון 26.2 גרם 104.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 20.8 גרם 83.3 גרם
    כולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 45.2 מ״ג 180.7 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 1139.2 מ״ג 4556.9 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עמוקה עם מעט שמן נטרלי (לא זית).
  2. צורבים במחבת קוביות גדולות של חציל מקולף וחצאי פטריות שמפיניון ומערבבים מעט.

    צורבים במחבת קוביות גדולות של חציל מקולף וחצאי פטריות. צילום: שניר גואטה
    צורבים במחבת קוביות גדולות של חציל מקולף וחצאי פטריות. צילום: שניר גואטה

  3. מוסיפים את קוביות הדג.

    מוסיפים את קוביות הברמונדי הישראלי. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את קוביות הדג. צילום: שניר גואטה

  4. מוסיפים כף ממחית הקארי למחבת ומערבבים עד שהמחית תעטוף את כל המרכיבים במחבת.

    מוסיפים כף ממחית הקארי למחבת. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים כף ממחית הקארי למחבת. צילום: שניר גואטה

  5. כשמתחיל לעלות ריח ארומטי מהמחית מוסיפים את הקרם קוקוס, סויה, למון גראס והסוכר, מערבבים טוב ומביאים לרתיחה.

    מוסיפים את הקרם קוקוס ומביאים לרתיחה. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את הקרם קוקוס ומביאים לרתיחה. צילום: שניר גואטה

  6. מבשלים כ-15 דקות בחום גבוה כדי שהרוטב שלנו יצטמצם, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

    מבשלים כ-15 דקות בחום גבוה. צילום: שניר גואטה
    מבשלים כ-15 דקות בחום גבוה. צילום: שניר גואטה

  7. מכבים את האש ומוסיפים את עלי הבזיליקום והכוסברה ומגישים על אורז לבן חם.

    קארי ירוק תאילנדי עם ברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה
    קארי ירוק תאילנדי עם דגים. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קאפ-קון-קהההה! קארי דגים תאילנדי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות