קארי טבעוני בנוסח הודי – מתכון לכבוד יום הטבעונות הבינלאומי

לרגל יום הטבעונות הבינלאומי, קבלו מתכון משגע של קארי טבעוני בנוסח הודי עם בטטה ודלעת. מנצלים את הירקות המקסימים של הסתיו ומקבלים תבשיל מושלם
לרגל יום הטבעונות הבינלאומי, קבלו מתכון משגע של קארי טבעוני בנוסח הודי עם בטטה ודלעת. מנצלים את הירקות המקסימים של הסתיו ומקבלים תבשיל מושלם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    25
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    567
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 567.3 קק״ל 2269.3 קק״ל
    פחמימות 56.9 גרם 227.6 גרם
    שומן 33.6 גרם 134.5 גרם
    נתרן 1692.7 מ״ג 6770.7 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 36.5 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 40.7 גרם
    שומן רווי 15.0 גרם 59.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 135.0 מ״ג 540.1 מ״ג
    ברזל 7.5 מ״ג 29.9 מ״ג
    אשלגן 1831.0 מ״ג 7323.9 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    25
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    567
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 567.3 קק״ל 2269.3 קק״ל
    פחמימות 56.9 גרם 227.6 גרם
    שומן 33.6 גרם 134.5 גרם
    נתרן 1692.7 מ״ג 6770.7 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 36.5 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 40.7 גרם
    שומן רווי 15.0 גרם 59.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 135.0 מ״ג 540.1 מ״ג
    ברזל 7.5 מ״ג 29.9 מ״ג
    אשלגן 1831.0 מ״ג 7323.9 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור

הידעתם? יום הטבעונות הבינלאומי חל ב-1 בנובמבר. כדי לחגוג את היום המרגש הזה, גל ואליזבט מ“אמא הודית”, קייטרינג וסדנאות בישול של אוכל הודי, שיתפו אותנו במתכון משגע של קארי טבעוני בנוסח הודו. במקום להשתמש בבשר או בעוף, מנצלים את הירקות המקסימים של הסתיו ומבשלים תבשיל ריחני ומהביל בטעמי תבלינים וקוקוס.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ירקות קלויים

קישוט


אופן הכנה

  1. צולים את הירקות: חותכים את הדלעת ואת הבטטה לקוביות בגודל ביס. מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מתבלים בשמן זית, שבבי צ’ילי ומלח גס ואופים בתנור בחומם מראש ל-200 מעלות עד שהקוביות מתרככות ומשחימות מעט.
  2. מכינים את הרוטב: בסיר מחממים שמן זית. בינתיים, קוצצים דק את הבצל, הפלפל החריף והעגבניות. כותשים את שיני השום ומגררים את שורש הג’ינג’ר.
  3. מוסיפים לשמן החם את זרעי החרדל ומטגנים כדקה. מוסיפים את הפלפל החריף והבצל ומטגנים כ-5 דקות.
  4. מוסיפים את השום והג’ינג’ר ומטגנים כדקה.
  5. מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-5 דקות, עד שהן מתבשלות מעט.
  6. מוסיפים 2 כפות מים ורסק עגבניות ומערבבים.
  7. מוסיפים את כל התבלינים מלבד הגאראם מסאלה ומטגנים כדקה. אם התבלינים מתחילים להישרף, מוסיפים 2-3 כפות מים.
  8. מוסיפים כוס מים רותחים וסילאן ומבשלים 10 דקות על אש קטנה.
  9. מוסיפים גאראם מסאלה וקרם קוקוס ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות.
  10. מוסיפים את הדלעת והבטטה ומערבבים בעדינות. מבשלים 5 דקות.
  11. מעבירים לצלחות הגשה, מקשטים בקשיו ובכוסברה קצוצה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קארי טבעוני בנוסח הודי – מתכון לכבוד יום הטבעונות הבינלאומי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות