
קארי ירוק עם עוף וירקות
מחפשים ארוחת ערב מהירה? תבשיל תאילנדי של קארי ירוק עם בטטה, ברוקולי, פטריות ועוף. מתכון פשוט, טעים וקליל לארוחה זריזה עם טעמים אסייתיים
מחפשים ארוחת ערב מהירה? תבשיל תאילנדי של קארי ירוק עם בטטה, ברוקולי, פטריות ועוף. מתכון פשוט, טעים וקליל לארוחה זריזה עם טעמים אסייתיים
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 320.3 קק״ל 1601.7 קק״לפחמימות 6.2 גרם 31.0 גרםשומן 14.5 גרם 72.4 גרםנתרן 946.0 מ״ג 4730.1 מ״גחלבון 38.2 גרם 191.2 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.2 גרםשומן רווי 1.7 גרם 8.4 גרםכולסטרול 2.9 מ״ג 14.4 מ״גסידן 9.6 מ״ג 48.0 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 279.7 מ״ג 1398.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות320
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 320.3 קק״ל 1601.7 קק״לפחמימות 6.2 גרם 31.0 גרםשומן 14.5 גרם 72.4 גרםנתרן 946.0 מ״ג 4730.1 מ״גחלבון 38.2 גרם 191.2 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.2 גרםשומן רווי 1.7 גרם 8.4 גרםכולסטרול 2.9 מ״ג 14.4 מ״גסידן 9.6 מ״ג 48.0 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 279.7 מ״ג 1398.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.8 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 320 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
3 כפות שמן קנולה
-
750 גרם סטייק פרגית
-
2 כפות ממרח קארי ירוק
-
2 כוסות ציר עוף
-
בטטה גדולה
-
1 ברוקולי גדול
-
1מיכל או 400 מ"ל קרם קוקוס
-
1 חבילה פטריות שמפיניון
הגשה
-
1/2 כוס כוסברה

אופן הכנה
- חותכים את הפרגיות לנתחים בעובי 2 ס”מ.
- קולפים וחותכים את הבטטה לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- מפרקים את ראש הברוקולי לפרחים.
- חותכים את הפטריות לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
- מחממים ווק על להבה גבוהה.
- מוסיפים 2 כפות שמן קנולה ומטגנים את הפרגיות, עד שהן משנות את צבען. מוציאים לצלחת.
- מוסיפים כף שמן קנולה ומחית קארי ירוק ומטגנים כדקה, עד שעולה ריח.
- מוסיפים ציר עוף ובטטה, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- מבשלים כ-5 דקות, עד שהבטטה מתחילה להתרכך.
- מוסיפים ברוקולי ומביאים שוב לרתיחה.
- מבשלים 5-3 דקות, עד שהברוקולי מתחיל להתרכך.
- מוסיפים קרם קוקוס ופטריות, מביאים לסף רתיחה ומבשלים עוד 3-2 דקות, עד שהפטריות רכות.
- קוצצים כוסברה, מפזרים מעל ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את הפרגיות לנתחים בעובי 2 ס”מ.
- קולפים וחותכים את הבטטה לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- מפרקים את ראש הברוקולי לפרחים.
- חותכים את הפטריות לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
- מחממים ווק על להבה גבוהה.
- מוסיפים 2 כפות שמן קנולה ומטגנים את הפרגיות, עד שהן משנות את צבען. מוציאים לצלחת.
- מוסיפים כף שמן קנולה ומחית קארי ירוק ומטגנים כדקה, עד שעולה ריח.
- מוסיפים ציר עוף ובטטה, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- מבשלים כ-5 דקות, עד שהבטטה מתחילה להתרכך.
- מוסיפים ברוקולי ומביאים שוב לרתיחה.
- מבשלים 5-3 דקות, עד שהברוקולי מתחיל להתרכך.
- מוסיפים קרם קוקוס ופטריות, מביאים לסף רתיחה ומבשלים עוד 3-2 דקות, עד שהפטריות רכות.
- קוצצים כוסברה, מפזרים מעל ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן