קארי ירוק עם עוף וירקות

מחפשים ארוחת ערב מהירה? תבשיל תאילנדי של קארי ירוק עם בטטה, ברוקולי, פטריות ועוף. מתכון פשוט, טעים וקליל לארוחה זריזה עם טעמים אסייתיים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. חותכים את הפרגיות לנתחים בעובי 2 ס”מ.
  2. קולפים וחותכים את הבטטה לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  3. מפרקים את ראש הברוקולי לפרחים.
  4. חותכים את הפטריות לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
  5. מחממים ווק על להבה גבוהה.
  6. מוסיפים 2 כפות שמן קנולה ומטגנים את הפרגיות, עד שהן משנות את צבען. מוציאים לצלחת.
  7. מוסיפים כף שמן קנולה ומחית קארי ירוק ומטגנים כדקה, עד שעולה ריח.
  8. מוסיפים ציר עוף ובטטה, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
  9. מבשלים כ-5 דקות, עד שהבטטה מתחילה להתרכך.
  10. מוסיפים ברוקולי ומביאים שוב לרתיחה.
  11. מבשלים 5-3 דקות, עד שהברוקולי מתחיל להתרכך.
  12. מוסיפים קרם קוקוס ופטריות, מביאים לסף רתיחה ומבשלים עוד 3-2 דקות, עד שהפטריות רכות.
  13. קוצצים כוסברה, מפזרים מעל ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 317.8 קק״ל 1589.1 קק״ל
פחמימות 6.3 גרם 31.6 גרם
שומן 14.6 גרם 72.9 גרם
נתרן 847.7 מ״ג 4238.7 מ״ג
חלבון 38.7 גרם 193.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.2 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 4.8 גרם
כולסטרול 2.9 מ״ג 14.4 מ״ג
סידן 8.3 מ״ג 41.7 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״ג
אשלגן 264.6 מ״ג 1323.0 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody