קבבוני דגים של אבי אבני “שירת הדגים”

אבי אבני מ"שירת הדגים" מגלה לנו את המתכון שלו לקבבוני דגים עסיסיים, שמכינים על מחבת פסים בכמה דקות! מומלץ להגיש עם טחינה טובה וסלט ירקות טרי
אבי אבני מ"שירת הדגים" מגלה לנו את המתכון שלו לקבבוני דגים עסיסיים, שמכינים על מחבת פסים בכמה דקות! מומלץ להגיש עם טחינה טובה וסלט ירקות טרי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    27
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 27.0 קק״ל 324.1 קק״ל
    פחמימות 1.2 גרם 14.4 גרם
    שומן 0.6 גרם 7.1 גרם
    נתרן 116.5 מ״ג 1397.5 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 57.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.9 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 4.1 גרם
    כולסטרול 10.5 מ״ג 126.4 מ״ג
    סידן 14.3 מ״ג 172.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 152.3 מ״ג 1827.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    27
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 27.0 קק״ל 324.1 קק״ל
    פחמימות 1.2 גרם 14.4 גרם
    שומן 0.6 גרם 7.1 גרם
    נתרן 116.5 מ״ג 1397.5 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 57.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.9 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 4.1 גרם
    כולסטרול 10.5 מ״ג 126.4 מ״ג
    סידן 14.3 מ״ג 172.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 152.3 מ״ג 1827.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קוצצים את הדג בעזרת סכין (לא לטחון) היטב.
  2. מערבבים את שאר המצרכים יחד עם הדג הקצוץ ויוצרים קציצות בגודל הרצוי.
  3. מחממים במחבת שמן לטיגון ומטגנים כל קציצה משני הצדדים עד להשחמה.
  4. מומלץ להגיש עם טחינה טובה וסלט ירקות טרי וחמוץ.

    קבבוני ברמונדי. צילום: עמית טרפוצ'ניק
    קבבוני דגים. צילום: עמית טרפוצ’ניק

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קבבוני דגים של אבי אבני “שירת הדגים”

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות