אין אהבה בעולם כמו אהבה לפיתה – קבב דגים בפיתה עם טחינה סלק

אודי ואושר עם מתכון קל ופשוט להכנה של קבב דגים בפיתה. מתבלים את הארוחה בטחינה סלק סגולה וסלט קצוץ ונהנים ממנה טעימה ומשביעה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    24

מצרכים

קבב דגים

טיגון הקבב

טחינה

סלט

הגשה

אופן הכנה

  1. מניחים את כל מרכיבי הקבב בקערה גדולה, לשים היטב ויוצרים 8 קבבים.
  2. קולפים את הסלק וחותכים לקוביות. שמים בקערה חסינת חום עם 2 כפות מים ומחממים במיקרוגל עד שהקוביות מתרככות.
  3. מכינים את הטחינה: מניחים את כל מרכיבי הטחינה במעבד המזון וטוחנים למחית חלקה.
  4. מכינים את הסלט: קוצצים את כל מרכיבי הסלט, מניחים בקערה ומערבבים בעדינות.
  5. מורחים את הקבבים בשמן זית, מחממים היטב מחבת או פלנצ’ה וצולים את כ-2 דקות מכל צד.
  6. מורחים בכל פיתה את הטחינה סלק, מכניסים 2 קבבים ואת הסלט ומסיימים בכף גדושה של השמנת החמוצה. מגישים מיד.

הערות

  • בהכנת הקבב מומלץ להשתמש בפטרוזיליה, כוסברה או כל עשב תיבול אחר
  • לגרסת פרווה מוותרים על השמנת החמוצה
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1330.6 קק״ל 5322.2 קק״ל
פחמימות 77.3 גרם 309.3 גרם
שומן 93.4 גרם 373.8 גרם
נתרן 2429.3 מ״ג 9717.3 מ״ג
חלבון 47.0 גרם 188.1 גרם
סיבים תזונתיים 10.0 גרם 40.2 גרם
שומן רווי 15.8 גרם 63.1 גרם
כולסטרול 82.0 מ״ג 328.0 מ״ג
סידן 292.6 מ״ג 1170.3 מ״ג
ברזל 7.7 מ״ג 31.0 מ״ג
אשלגן 2338.4 מ״ג 9353.8 מ״ג
אבץ 4.9 מ״ג 19.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

    Avatar
    יפה מרגלית

    מנה קלילה וטעימה..שלכם יפה מרגלית

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה יפה! ערב נעים(:

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody