
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל35 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
קבב
-
700 גרם בשר בקר טחון
-
300 גרם שומן כבש
-
1 בצל בינוני
-
1 צרור פטרוזיליה
-
3 כפות פירורי לחם
-
1 כף מלח דק
-
1 כפית כמון טחון
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
1/4 כוס מי סודה
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים את הבצל לקוביות קטנות. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
- שמים בקערה גדולה את כל רכיבי הקבב. לשים את התערובת היטב.
- יוצרים מהתערובת קבבים עגולים או מוארכים.
- צולים את הקבב על מחבת פסים או במנגל משני הצדדים עד למידת עשייה רצויה.
הערות
- אפשר לשפד את הקבב על מקל קינמון ולצלות – הקינמון מוסיף טעם נהדר
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
16
מנות
קלוריות
301.4
קק״ל
4823.2
קק״ל
פחמימות
2.6
גרם
42.3
גרם
שומן
26.8
גרם
428.3
גרם
נתרן
545.8
מ״ג
8732.2
מ״ג
חלבון
11.5
גרם
184.7
גרם
סיבים תזונתיים
0.5
גרם
8.1
גרם
שומן רווי
11.9
גרם
191.0
גרם
כולסטרול
56.8
מ״ג
908.0
מ״ג
סידן
18.1
מ״ג
290.2
מ״ג
ברזל
1.5
מ״ג
24.7
מ״ג
אשלגן
186.6
מ״ג
2985.7
מ״ג
אבץ
2.3
מ״ג
36.9
מ״ג
תגובות (0)