קבב ביתי בקלי קלות

כבר לא צריך לקנות! ממש קל להכין קבב ביתי לגמרי לבד, בלי חומרים משמרים ותוספות. המנה המושלמת למנגל ביום העצמאות עם פיתה, טחינה וסלט ירקות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים וקוצצים את הבצל לקוביות קטנות. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
  2. שמים בקערה גדולה את כל רכיבי הקבב. לשים את התערובת היטב.
  3. יוצרים מהתערובת קבבים עגולים או מוארכים.
  4. צולים את הקבב על מחבת פסים או במנגל משני הצדדים עד למידת עשייה רצויה.

הערות

  • אפשר לשפד את הקבב על מקל קינמון ולצלות – הקינמון מוסיף טעם נהדר

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 16 מנות
קלוריות 301.4 קק״ל 4823.2 קק״ל
פחמימות 2.6 גרם 42.3 גרם
שומן 26.8 גרם 428.3 גרם
נתרן 545.8 מ״ג 8732.2 מ״ג
חלבון 11.5 גרם 184.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 8.1 גרם
שומן רווי 11.9 גרם 191.0 גרם
כולסטרול 56.8 מ״ג 908.0 מ״ג
סידן 18.1 מ״ג 290.2 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 24.7 מ״ג
אשלגן 186.6 מ״ג 2985.7 מ״ג
אבץ 2.3 מ״ג 36.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody