רקע הנמל

קבב צמחוני על בסיס עדשים שחורות

אפשר גם בלי בשר: קבב צמחוני מלא בטעמים על בסיס עדשים שחורות, עם ירקות, תבלינים ושיבולת שועל לשדרוג המרקם (ויש גם גרסה טבעונית)
אפשר גם בלי בשר: קבב צמחוני מלא בטעמים על בסיס עדשים שחורות, עם ירקות, תבלינים ושיבולת שועל לשדרוג המרקם (ויש גם גרסה טבעונית)
  • שלומית שרבי
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    62
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 62.4 קק״ל 499.5 קק״ל
    פחמימות 30.5 גרם 243.7 גרם
    שומן 23.8 גרם 190.1 גרם
    נתרן 123.8 מ״ג 990.3 מ״ג
    חלבון 26.2 גרם 209.4 גרם
    סיבים תזונתיים 25.2 גרם 201.5 גרם
    שומן רווי 23.5 גרם 188.3 גרם
    כולסטרול 23.5 מ״ג 188.2 מ״ג
    סידן 29.3 מ״ג 234.7 מ״ג
    ברזל 24.1 מ״ג 192.7 מ״ג
    אשלגן 34.7 מ״ג 277.6 מ״ג
    אבץ 23.6 מ״ג 188.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    62
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 62.4 קק״ל 499.5 קק״ל
    פחמימות 30.5 גרם 243.7 גרם
    שומן 23.8 גרם 190.1 גרם
    נתרן 123.8 מ״ג 990.3 מ״ג
    חלבון 26.2 גרם 209.4 גרם
    סיבים תזונתיים 25.2 גרם 201.5 גרם
    שומן רווי 23.5 גרם 188.3 גרם
    כולסטרול 23.5 מ״ג 188.2 מ״ג
    סידן 29.3 מ״ג 234.7 מ״ג
    ברזל 24.1 מ״ג 192.7 מ״ג
    אשלגן 34.7 מ״ג 277.6 מ״ג
    אבץ 23.6 מ״ג 188.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. מבשלים במים את העדשים השחורות עד לריכוך מלא ומסננים.
  3. מקלפים את הגזר והבצל ושוטפים את הכוסברה.
  4. במעבד מזון טוחנים ביחד את הגזר, הבצל וצרור הכוסברה. מוסיפים את העדשים המסוננות וטוחנים שוב.
  5. מוסיפים את המלח, הפלפל, הכמון, הקוואקר והביצה ומערבבים לתערובת אחידה.
  6. יוצרים קבבים, מורחים בשמן זית ומכניסים לתנור למשך 30 דקות.

הערות

  • כדי להפוך את הקבב לטבעוני אפשר להמיר את הביצה ב-3 כפות טחינה גולמית.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קבב צמחוני על בסיס עדשים שחורות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות