קדירת בשר וירקות ביין אדום

יש לנו את המנה המושלמת בשבילכם לשבת חורפית וגשומה - קדירת בשר וירקות ביין אדום בבישול ארוך. שי-לי ליפא עם ארוחה מנחמת במיוחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה לפני ההכנה. חותכים לקוביות בגודל 4 ס”מ.
  2. קולפים וחותכים את הבצל לשישיות. חותכים את הגזר והסלרי לפרוסות בעובי 3 ס”מ.
  3. מחממים סיר גדול על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובשר ומטגנים 4-3 דקות מכל צד עד להשחמה.
  4. מוסיפים בצל, מתבלים במלח ופלפל שחור ומטגנים כ-2 דקות תוך כדי בחישה.
  5. מוסיפים יין, מים, רסק עגבניות, מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים שעה וחצי.
  6. מוסיפים גזר וסלרי ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים עוד כשעה, עד שהבשר והירקות רכים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 567.6 קק״ל 3405.5 קק״ל
פחמימות 17.3 גרם 104.0 גרם
שומן 22.8 גרם 136.9 גרם
נתרן 571.2 מ״ג 3427.4 מ״ג
חלבון 57.1 גרם 342.4 גרם
סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.6 גרם
שומן רווי 6.2 גרם 37.5 גרם
כולסטרול 390.0 מ״ג 2340.0 מ״ג
סידן 58.1 מ״ג 348.4 מ״ג
ברזל 4.8 מ״ג 28.9 מ״ג
אשלגן 732.7 מ״ג 4396.3 מ״ג
אבץ 10.3 מ״ג 61.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody