קדירת בשר חורפית

מזג האוויר הקר בחוץ עושה חשק לקדירת בשר טעימה ומחממת: קדירת בשר חורפית עם רכיב סודי ומפתיע. מגישים עם פירה או אורז ונהנים מכל ביס
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר כבד וגדול מחממים שמן זית. מוסיפים את הבשר ומטגנים מכל הצדדים עד שהבשר משחים מעט. מוציאים לצלחת ושומרים בצד.
  2. בינתיים, קולפים וחותכים לקוביות גדולות את הבצל, גזר, סלרי ותפוח אדמה. מוסיפים לסיר לאחר הוצאת הבשר ומטגנים כ-5 דקות, עד שהירקות מזהיבים מעט ומתרככים.
  3. מוסיפים שיני שום וקמח ומטגנים 3 דקות תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב את היין האדום, ולאחר מכן את הקפה ומערבבים.
  5. מחזירים את הבשר לסיר, מתבלים במלח, פלפל שחור, תימין ועלי דפנה, מביאים לרתיחה. מכסים בחצי מכסה ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי עד שעתיים, עד שהבשר רך מאוד.
  6. מגישים חם בליווי פירה או אורז.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 276.6 קק״ל 1106.4 קק״ל
פחמימות 30.7 גרם 122.7 גרם
שומן 7.5 גרם 30.2 גרם
נתרן 833.6 מ״ג 3334.4 מ״ג
חלבון 3.5 גרם 13.9 גרם
סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.3 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 4.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 69.9 מ״ג 279.4 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
אשלגן 458.2 מ״ג 1833.0 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody