קוביות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות ויין אדום

ישראל ותמרה אהרוני מכינים קוביות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות ויין אדום. מנה זריזה וקלה להכנה, מצוינת בליווי פירה או כל תוספת אחרת
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

  • 1 ק"ג אנטריקוט
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף עלי תימין
  • 2 שיני שום
  • 1 בצל סגול בינוני
  • 4 פטריות פורטובלו בינוניות
  • 1 חופן פטריות שימג'י
  • 1 כוס יין אדום יבש
  • 2 כפיות חומץ בלסמי

אופן הכנה

  1. חותכים את האנטריקוט לקוביות. קוצצים את הטימין. קולפים ופורסים דק את הבצל והשום. חותכים את הפטריות לקוביות.
  2. ממליחים ומפלפלים את הבשר ומפזרים מעל את הטימין.
  3. מחממים את השמן במחבת וצורבים קצרות את הבשר רק עד שהוא משחים מכל צדדיו. מוציאים לצלחת.
  4. מוסיפים למחבת מעט שמן ומטגנים את הבצל, השום והטימין כ - 2-3 דקות. מוסיפים את הפטריות, ממליחים ומפלפלים. מטגנים כ-2 דקות נוספות, מערבבים מידי פעם.
  5. מוסיפים יין וחומץ בלסמי ומערבבים. מוסיפים את קוביות הבשר, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 3 דקות.
  6. מגישים מיד, מומלץ בליווי פירה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)