קוביות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות ויין אדום

ישראל ותמרה אהרוני מכינים קוביות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות ויין אדום. מנה זריזה וקלה להכנה, מצוינת בליווי פירה או כל תוספת אחרת
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את האנטריקוט לקוביות. קוצצים את הטימין. קולפים ופורסים דק את הבצל והשום. חותכים את הפטריות לקוביות.
  2. ממליחים ומפלפלים את הבשר ומפזרים מעל את הטימין.
  3. מחממים את השמן במחבת וצורבים קצרות את הבשר רק עד שהוא משחים מכל צדדיו. מוציאים לצלחת.
  4. מוסיפים למחבת מעט שמן ומטגנים את הבצל, השום והטימין כ - 2-3 דקות. מוסיפים את הפטריות, ממליחים ומפלפלים. מטגנים כ-2 דקות נוספות, מערבבים מידי פעם.
  5. מוסיפים יין וחומץ בלסמי ומערבבים. מוסיפים את קוביות הבשר, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 3 דקות.
  6. מגישים מיד, מומלץ בליווי פירה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 638.9 קק״ל 2555.8 קק״ל
פחמימות 13.4 גרם 53.5 גרם
שומן 43.6 גרם 174.2 גרם
נתרן 1484.1 מ״ג 5936.3 מ״ג
חלבון 49.1 גרם 196.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.4 גרם
שומן רווי 21.8 גרם 87.1 גרם
כולסטרול 185.0 מ״ג 740.0 מ״ג
סידן 64.7 מ״ג 258.7 מ״ג
ברזל 5.5 מ״ג 21.9 מ״ג
אשלגן 1006.9 מ״ג 4027.6 מ״ג
אבץ 8.9 מ״ג 35.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody