קובי אדרי במתכון של כנפיים בציפוי נאצ’וס
בזכות הציפוי של הנאצ'וס תקבלו כנפיים פריכות מפוצצות בטעם. מסוג המתכונים שאי אפשר להפסיק לאכול, אתם חייבים להכין אותן בבית! בתאבון
בזכות הציפוי של הנאצ'וס תקבלו כנפיים פריכות מפוצצות בטעם. מסוג המתכונים שאי אפשר להפסיק לאכול, אתם חייבים להכין אותן בבית! בתאבון
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1898.0 קק״ל 5693.9 קק״לפחמימות 160.7 גרם 482.1 גרםשומן 98.6 גרם 295.9 גרםנתרן 2512.6 מ״ג 7537.8 מ״גחלבון 85.5 גרם 256.6 גרםסיבים תזונתיים 9.4 גרם 28.2 גרםשומן רווי 40.6 גרם 121.7 גרםכולסטרול 707.6 מ״ג 2122.8 מ״גסידן 89.2 מ״ג 267.6 מ״גברזל 4.2 מ״ג 12.5 מ״גאשלגן 900.9 מ״ג 2702.6 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 17.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות1898
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1898.0 קק״ל 5693.9 קק״לפחמימות 160.7 גרם 482.1 גרםשומן 98.6 גרם 295.9 גרםנתרן 2512.6 מ״ג 7537.8 מ״גחלבון 85.5 גרם 256.6 גרםסיבים תזונתיים 9.4 גרם 28.2 גרםשומן רווי 40.6 גרם 121.7 גרםכולסטרול 707.6 מ״ג 2122.8 מ״גסידן 89.2 מ״ג 267.6 מ״גברזל 4.2 מ״ג 12.5 מ״גאשלגן 900.9 מ״ג 2702.6 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 17.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 1898 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
כנפיים
-
1 ק"ג כנפי עוף
מרינדה
-
4 ביצים M
-
3 כפות קמח לבן
-
3 כפות קורנפלור
-
1/2 כפית אורגנו יבש
-
1/4 כפית ג’ינג’ר טחון
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כוס קרם קוקוסמזרח מערב
ציפוי
-
1 כוס קמח לבן
-
2 שקיות נאצ’וס מקמח תירסמזרח מערב
טיגון עמוק
-
1.5 ליטר
אופן הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה ומערבבים עד לאיחוד.
- מכניסים את כנפי העוף לקערת המרינדה ושמים כשעתיים במקרר.
- טוחנים 2 שקיות נאצ’וס במעבד מזון בפולסים.
- לאחר כשעתיים מוציאים את העוף מהמקרר, טובלים בקערת הקמח ואז בבלילת המרינדה ולבסוף בנאצ’וס.
- מטגנים 8 דקות בשמן עמוק בטמפרטורה של 170 מעלות.
אופן הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה ומערבבים עד לאיחוד.
- מכניסים את כנפי העוף לקערת המרינדה ושמים כשעתיים במקרר.
- טוחנים 2 שקיות נאצ’וס במעבד מזון בפולסים.
- לאחר כשעתיים מוציאים את העוף מהמקרר, טובלים בקערת הקמח ואז בבלילת המרינדה ולבסוף בנאצ’וס.
- מטגנים 8 דקות בשמן עמוק בטמפרטורה של 170 מעלות.
הערות
- שימו לב שבסיר חייב להיות לפחות ליטר וחצי שמן אנחנו רוצים שמן עמוק.
- מי שיש לו מדחום מומלץ מאוד לטגן על 170 מעלות ותוך כדי טיגון גם 160 זה בסדר אבל לא לעבור את זה, אחרת הכנפיים לא יתבשלו בפנים.
הערות
- שימו לב שבסיר חייב להיות לפחות ליטר וחצי שמן אנחנו רוצים שמן עמוק.
- מי שיש לו מדחום מומלץ מאוד לטגן על 170 מעלות ותוך כדי טיגון גם 160 זה בסדר אבל לא לעבור את זה, אחרת הכנפיים לא יתבשלו בפנים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן