קובי אדרי במתכון של כנפיים בציפוי נאצ’וס

בזכות הציפוי של הנאצ'וס תקבלו כנפיים פריכות מפוצצות בטעם. מסוג המתכונים שאי אפשר להפסיק לאכול, אתם חייבים להכין אותן בבית! בתאבון
בזכות הציפוי של הנאצ'וס תקבלו כנפיים פריכות מפוצצות בטעם. מסוג המתכונים שאי אפשר להפסיק לאכול, אתם חייבים להכין אותן בבית! בתאבון
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    1898
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1898.0 קק״ל 5693.9 קק״ל
    פחמימות 160.7 גרם 482.1 גרם
    שומן 98.6 גרם 295.9 גרם
    נתרן 2512.6 מ״ג 7537.8 מ״ג
    חלבון 85.5 גרם 256.6 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 28.2 גרם
    שומן רווי 40.6 גרם 121.7 גרם
    כולסטרול 707.6 מ״ג 2122.8 מ״ג
    סידן 89.2 מ״ג 267.6 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 900.9 מ״ג 2702.6 מ״ג
    אבץ 5.7 מ״ג 17.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    1898
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1898.0 קק״ל 5693.9 קק״ל
    פחמימות 160.7 גרם 482.1 גרם
    שומן 98.6 גרם 295.9 גרם
    נתרן 2512.6 מ״ג 7537.8 מ״ג
    חלבון 85.5 גרם 256.6 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 28.2 גרם
    שומן רווי 40.6 גרם 121.7 גרם
    כולסטרול 707.6 מ״ג 2122.8 מ״ג
    סידן 89.2 מ״ג 267.6 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 900.9 מ״ג 2702.6 מ״ג
    אבץ 5.7 מ״ג 17.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כנפיים

מרינדה

ציפוי

טיגון עמוק


אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה ומערבבים עד לאיחוד.
  2. מכניסים את כנפי העוף לקערת המרינדה ושמים כשעתיים במקרר.
  3. טוחנים 2 שקיות נאצ’וס במעבד מזון בפולסים.
  4. לאחר כשעתיים מוציאים את העוף מהמקרר, טובלים בקערת הקמח ואז בבלילת המרינדה ולבסוף בנאצ’וס.
  5. מטגנים 8 דקות בשמן עמוק בטמפרטורה של 170 מעלות.
כנפיים בציפוי נאצ'וס
כנפיים בציפוי נאצ’וס. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

הערות

  • שימו לב שבסיר חייב להיות לפחות ליטר וחצי שמן אנחנו רוצים שמן עמוק.
  • מי שיש לו מדחום מומלץ מאוד לטגן על 170 מעלות ותוך כדי טיגון גם 160 זה בסדר אבל לא לעבור את זה, אחרת הכנפיים לא יתבשלו בפנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות