קוסקוס צהוב בסגנון מרוקאי

רוצים להכין קוסקוס למרק? שי-לי ליפא מכינה קוסקוס צהוב בסגנון מרוקאי שמאדים בקלי קלות. תוספת טעימה וזריזה להכנה שמתאימה לכל מנה עיקרית
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים את הקוסקוס, המים, שמן הזית, הכורכום והמלח בקערה. פורסים חיתול על מסננת (מסננת שמתלבשת על סיר המרק) וממלאים את החיתול בקוסקוס.
  2. מניחים את המסננת על סיר המרק, סוגרים את החיתול מהצדדים כדי שלא יישרף מהאש ומבשלים כ-20 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 266.9 קק״ל 1601.3 קק״ל
פחמימות 44.7 גרם 268.0 גרם
שומן 7.6 גרם 45.7 גרם
נתרן 520.1 מ״ג 3120.3 מ״ג
חלבון 5.9 גרם 35.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.1 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 5.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 2.5 מ״ג 14.8 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 3.0 מ״ג
אשלגן 17.4 מ״ג 104.4 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody