קוסקוס צהוב בסגנון מרוקאי

רוצים להכין קוסקוס למרק? שי-לי ליפא מכינה קוסקוס צהוב בסגנון מרוקאי שמאדים בקלי קלות. תוספת טעימה וזריזה להכנה שמתאימה לכל מנה עיקרית
רוצים להכין קוסקוס למרק? שי-לי ליפא מכינה קוסקוס צהוב בסגנון מרוקאי שמאדים בקלי קלות. תוספת טעימה וזריזה להכנה שמתאימה לכל מנה עיקרית
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    249
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 249.2 קק״ל 1495.3 קק״ל
    פחמימות 44.7 גרם 268.0 גרם
    שומן 5.6 גרם 33.7 גרם
    נתרן 519.8 מ״ג 3118.7 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 35.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.1 מ״ג 6.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    249
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 249.2 קק״ל 1495.3 קק״ל
    פחמימות 44.7 גרם 268.0 גרם
    שומן 5.6 גרם 33.7 גרם
    נתרן 519.8 מ״ג 3118.7 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 35.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.1 מ״ג 6.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים את הקוסקוס, המים, שמן הזית, הכורכום והמלח בקערה. פורסים חיתול על מסננת (מסננת שמתלבשת על סיר המרק) וממלאים את החיתול בקוסקוס.
  2. מניחים את המסננת על סיר המרק, סוגרים את החיתול מהצדדים כדי שלא יישרף מהאש ומבשלים כ-20 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוסקוס צהוב בסגנון מרוקאי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות