קוסקוס צהוב עם קציצות סלמון ועשבי תיבול
ארוחת שישי ביתית טעימה ומזינה שמכינים בפחות משעה במכשיר אחד: בואו לראות כיצד מכינים קוסקוס צהוב עם קציצות סלמון ועשבי תיבול
ארוחת שישי ביתית טעימה ומזינה שמכינים בפחות משעה במכשיר אחד: בואו לראות כיצד מכינים קוסקוס צהוב עם קציצות סלמון ועשבי תיבול
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 652.9 קק״ל 2611.7 קק״לפחמימות 72.2 גרם 288.9 גרםשומן 23.9 גרם 95.6 גרםנתרן 700.7 מ״ג 2802.6 מ״גחלבון 38.2 גרם 152.7 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 35.9 גרםשומן רווי 3.6 גרם 14.4 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״גסידן 38.8 מ״ג 155.2 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 212.2 מ״ג 848.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות653
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 652.9 קק״ל 2611.7 קק״לפחמימות 72.2 גרם 288.9 גרםשומן 23.9 גרם 95.6 גרםנתרן 700.7 מ״ג 2802.6 מ״גחלבון 38.2 גרם 152.7 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 35.9 גרםשומן רווי 3.6 גרם 14.4 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״גסידן 38.8 מ״ג 155.2 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 212.2 מ״ג 848.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 653 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קוסקוס
-
1 שקית קוסקוס מלאאו קוסקוס רגיל
-
3/4 כפית כורכום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כפית אבקת מרק עוףלא חובה אבל מוסיף
-
3 כפות שמן זית
-
בהתאם להוראות שעל האריזה
קציצות סלמון
-
500 גרם פילה דג סלמוןללא עור ועצמות
-
1/4 צרור כוסברה
-
1/4 צרור נענע
-
3 כפות פירורי לחם
-
1 ביצה L
-
1 בצל סגול קטן
-
2 כפות שמן זית
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: קוצצים דק מאוד את הבצל ועשבי התיבול. חשוב שהבצל יהיה קצוץ לקוביות קטנות.
- מערבבים בקערה את כל מצרכי הקציצות.
- מניחים את הסיר הקרמי בתוך המכשיר ומעליו שמים את סלסלת cook and crisp.
- מעבירים לתכנית בישול/צריבה למשך 30 דקות ולוחצים על התחל. מאפשרים לסיר לעבוד במשך 5 דקות עד שהוא מתחמם. להוסיף טמפרטורה.
- בינתיים יוצרים קציצות עם ידיים משומנות.
- פותחים את המכסה, מניחים את הקציצות בתוך הסלסלה וסוגרים. ממתינים 5-7 דקות ופותחים. בודקים אם הקציצות במידת העשייה האהובה עליכם (ניתן לאכול אותן גם כשהן מדיום) ואם לא, אפשר להפוך אותן, לסגור את המכסה ולהמשיך לצרוב עוד 5 דקות עד שמגיעים להזהבה שאוהבים.
- מוציאים את הסלסלה החוצה (משאירים את הסיר הקרמי בפנים).
- מכינים את הקוסקוס: מניחים בתוך הסיר את כל מצרכי הקוסקוס, כולל המים הרותחים, ומערבבים היטב.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- מפעילים למשך דקה ואז ממתינים 5 דקות במצב שמירת חום. משחררים את לחץ האויר למעלה ומגישים עם הקציצות.
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: קוצצים דק מאוד את הבצל ועשבי התיבול. חשוב שהבצל יהיה קצוץ לקוביות קטנות.
- מערבבים בקערה את כל מצרכי הקציצות.
- מניחים את הסיר הקרמי בתוך המכשיר ומעליו שמים את סלסלת cook and crisp.
- מעבירים לתכנית בישול/צריבה למשך 30 דקות ולוחצים על התחל. מאפשרים לסיר לעבוד במשך 5 דקות עד שהוא מתחמם. להוסיף טמפרטורה.
- בינתיים יוצרים קציצות עם ידיים משומנות.
- פותחים את המכסה, מניחים את הקציצות בתוך הסלסלה וסוגרים. ממתינים 5-7 דקות ופותחים. בודקים אם הקציצות במידת העשייה האהובה עליכם (ניתן לאכול אותן גם כשהן מדיום) ואם לא, אפשר להפוך אותן, לסגור את המכסה ולהמשיך לצרוב עוד 5 דקות עד שמגיעים להזהבה שאוהבים.
- מוציאים את הסלסלה החוצה (משאירים את הסיר הקרמי בפנים).
- מכינים את הקוסקוס: מניחים בתוך הסיר את כל מצרכי הקוסקוס, כולל המים הרותחים, ומערבבים היטב.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- מפעילים למשך דקה ואז ממתינים 5 דקות במצב שמירת חום. משחררים את לחץ האויר למעלה ומגישים עם הקציצות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן