רקע יטבתה

קוראים לה ביאנקה: פיצה לבנה עם תרד ובצל סגול

פיצה מהממת ללא רוטב עגבניות במתכון קליל שאחרי שתכינו אותו, תבינו שאין על פיצה ביתית! קדימה, הביאו את איטליה למטבח שלכם
פיצה מהממת ללא רוטב עגבניות במתכון קליל שאחרי שתכינו אותו, תבינו שאין על פיצה ביתית! קדימה, הביאו את איטליה למטבח שלכם
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2239
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2238.7 קק״ל 4477.5 קק״ל
    פחמימות 224.5 גרם 449.0 גרם
    שומן 115.5 גרם 231.0 גרם
    נתרן 3451.0 מ״ג 6902.0 מ״ג
    חלבון 73.6 גרם 147.2 גרם
    סיבים תזונתיים 16.7 גרם 33.4 גרם
    שומן רווי 39.7 גרם 79.5 גרם
    כולסטרול 141.5 מ״ג 282.9 מ״ג
    סידן 1266.0 מ״ג 2532.0 מ״ג
    ברזל 13.5 מ״ג 27.1 מ״ג
    אשלגן 1901.6 מ״ג 3803.1 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 16.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2239
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2238.7 קק״ל 4477.5 קק״ל
    פחמימות 224.5 גרם 449.0 גרם
    שומן 115.5 גרם 231.0 גרם
    נתרן 3451.0 מ״ג 6902.0 מ״ג
    חלבון 73.6 גרם 147.2 גרם
    סיבים תזונתיים 16.7 גרם 33.4 גרם
    שומן רווי 39.7 גרם 79.5 גרם
    כולסטרול 141.5 מ״ג 282.9 מ״ג
    סידן 1266.0 מ״ג 2532.0 מ״ג
    ברזל 13.5 מ״ג 27.1 מ״ג
    אשלגן 1901.6 מ״ג 3803.1 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 16.9 מ״ג
    סגור

להכין פיצה בבית זה כיף נורא. גם פעילות שאפשר ורצוי לצרף אליה את הילדים וגם כזו שנותנת תמורה טעימה ומפנקת בלי עבודה לאורך זמן, בלי התפחה ובלי ללכלך יותר מדי כלים. נשמע הזוי? קראו את המתכון הזה לפיצה לבנה ותבינו כמה קל להכין פיצה מושלמת בבית ותתאהבו.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מעל


אופן הכנה

  1. שמים במיקסר עם וו לישה את מרכיבי הבצק מלבד המלח. לשים במשך 3 דקות.
  2. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש 5 דקות, על מנת שהבצק ייצא רך וגמיש ולא דביק.
  3. מתפיחים את הבצק מכוסה כשעה.
  4. להכנת הרוטב: מחממים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב באמצעות מטרפה.
  5. מוסיפים את השמנת, החלב והתבלינים וטורפים עד שמסמיך.
  6. מחממים תנור ל-220 מעלות.
  7. מחלקים את הבצק לשני כדורים ומרדדים.
  8. מורחים מחצית מהרוטב על התחתית ומפזרים מעל את הגבינות ,התרד ופרוסות הבצל.
  9. אופים 15 דקות.
  10. חוזרים על הפעולה עם הפיצה השנייה.
פיצה לבנה. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן
פיצה לבנה. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן
https://www.tiktok.com/@foody_il/video/7090162633113931009
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוראים לה ביאנקה: פיצה לבנה עם תרד ובצל סגול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    מיכל

    יש עודף נוזלים במתכון… אני הוספתי כ חצי כוס קמח, כי הבלילה יצאה רכה ודביקה

      Avatar
      מערכת Foody

      קמחים שונים מתנהגים שונה, יכול להיות שלעתים צריך להוסיף עוד קמח

    Avatar
    דסי בר

    וגם רציתי לשאול למה יש אדום על הפיצה?זה רסק?כי אין משהו כזה במתכון

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דסי, זה החריכה של הגבינה בתנור, אין רסק 🙂

      Avatar
      דסי בר

      אפשר להכין את הבצק מראש ולשמור לילה במקרר?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר

קטגוריות

אביזרים

טכניקות