סנו רקע

כדורי אורז יפניים במילוי סלט טונה

קריספיים מבחוץ, ממולאים בסלט טונה עשיר - קבלו מתכון סוף לכדורי אורז ממולאים בסלט טונה, מרשימים וקלים להכנה עם טריק
קריספיים מבחוץ, ממולאים בסלט טונה עשיר - קבלו מתכון סוף לכדורי אורז ממולאים בסלט טונה, מרשימים וקלים להכנה עם טריק
  • שקמה יעקבי בראון
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    160
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 160.0 קק״ל 1279.7 קק״ל
    פחמימות 15.2 גרם 121.2 גרם
    שומן 6.1 גרם 48.9 גרם
    נתרן 584.3 מ״ג 4674.4 מ״ג
    חלבון 12.3 גרם 98.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.4 מ״ג 19.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 9.3 מ״ג 74.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    160
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 160.0 קק״ל 1279.7 קק״ל
    פחמימות 15.2 גרם 121.2 גרם
    שומן 6.1 גרם 48.9 גרם
    נתרן 584.3 מ״ג 4674.4 מ״ג
    חלבון 12.3 גרם 98.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.4 מ״ג 19.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 9.3 מ״ג 74.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט טונה

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את האורז: מבשלים את האורז על פי ההוראות שעל האריזה.
  2. מיד כשמוכן (וחם) מוסיפים את המירין, החומץ, המלח והסוכר.
  3. מערבבים טוב, מכסים ומקררים לחלוטין.
  4. מכינים את סלט הטונה: מערבבים את כל המרכיבים בקערה, שומרים בקירור.
  5. מרכיבים את המנה: מרפדים קעריות קטנות בריבוע גדול של ניילון נצמד ומניחים בפנים 2 כפות גדושות אורז דביק, מרטיבים ידיים ומהדקים את האורז טוב לדפנות.
  6. מניחים במרכז כפית גדושה סלט טונה.
  7. מניחים מעל עוד אורז ומהדקים ממש טוב עם ידיים רטובות.
  8. סוגרים את הכדור בתוך הניילון הנצמד, מסובבים טוב טוב את החלק הפתוח ומהדקים לכדור יציב. מסירים את הניילון הנצמד.
  9. מניחים על מחבת עם שמן שומשום חם וצורבים את הכדורים משני הצדדים.
  10. מקשטים בשומשום שחור ובצל ירוק ומגישים.

    כדורי אורז במילוי סלט טונה
    כדורי אורז במילוי סלט טונה. צילום: שקמה יעקבי בראון

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות