קטאייף במילוי בשר שפונדרה צלוי של מאיר אדוני

רוצים להמם את האורחים? מאיר אדוני מכין לכם מנת חג מיוחדת: קטאייף במילוי בשר שפונדרה רך ובתוספת מתקתקה של צימוקים ותפוחי עץ מיובשים
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    שעה
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    27

מצרכים

צלי שפונדרה

מלית

ויניגרט

טיגון עמוק

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150.
  2. מחממים סיר רחב וצורבים בו את הבשר. מוסיפים את הירקות: בצל, גזר, סלרי, עלי דפנה, פלפל אנגלי, מוסיפים נוזלים לכיסוי.
  3. מכסים בנייר אפיה ונייר אלומיניום לסגירה כפולה ואופים אפיה ארוכה של כשלוש שעות.
  4. מכינים את הבלילה: בקערת המיקסר מערבלים את כל חומרי הבלילה ומעבירים להתפחה של כשעה וחצי.
  5. מחממים מחבת טפלון על הכיריים ומטגנים את הפנקייק.
  6. מוציאים את הבשר הצלוי ומפוררים אותו, מוסיפים את יתר חומרי המלית ומערבבים היטב.
  7. מרכיבים: ממלאים את הפנקייק, סוגרים לחצי סהר.
  8. מעבירים לטיגון בשמן עמוק.
  9. להכנת הויניגרט טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר מוט.
  10. מגישים בליווי חסה טרייה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 601.4 קק״ל 3608.1 קק״ל
פחמימות 113.1 גרם 678.8 גרם
שומן 5.0 גרם 30.0 גרם
נתרן 671.1 מ״ג 4026.6 מ״ג
חלבון 19.9 גרם 119.4 גרם
סיבים תזונתיים 8.0 גרם 48.0 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 6.8 גרם
כולסטרול 7.5 מ״ג 45.0 מ״ג
סידן 130.6 מ״ג 783.5 מ״ג
ברזל 3.5 מ״ג 20.7 מ״ג
אשלגן 1077.2 מ״ג 6463.4 מ״ג
אבץ 1.8 מ״ג 10.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody