קיבוץ גלויות: פלאפל דגים עם צזיקי רענן

קבלו מתכון לפלאפל עם טוויסט הכי כיפי שיש - פלאפל דגים עם צזיקי מרענן, מנה קלה ומהירה להכנה מלאה בטעמים והכי קראנצ'ית שאכלתם לאחרונה
קבלו מתכון לפלאפל עם טוויסט הכי כיפי שיש - פלאפל דגים עם צזיקי מרענן, מנה קלה ומהירה להכנה מלאה בטעמים והכי קראנצ'ית שאכלתם לאחרונה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    54
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 54.3 קק״ל 1357.3 קק״ל
    פחמימות 5.6 גרם 139.0 גרם
    שומן 1.8 גרם 45.3 גרם
    נתרן 279.0 מ״ג 6975.8 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 100.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 38.4 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 6.3 מ״ג 156.3 מ״ג
    סידן 23.5 מ״ג 586.6 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 18.5 מ״ג
    אשלגן 143.4 מ״ג 3585.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 9.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    54
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 54.3 קק״ל 1357.3 קק״ל
    פחמימות 5.6 גרם 139.0 גרם
    שומן 1.8 גרם 45.3 גרם
    נתרן 279.0 מ״ג 6975.8 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 100.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 38.4 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 6.3 מ״ג 156.3 מ״ג
    סידן 23.5 מ״ג 586.6 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 18.5 מ״ג
    אשלגן 143.4 מ״ג 3585.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 9.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

צזיקי


אופן הכנה

  1. מחממים סיר שמן לטיגון ל-180 מעלות (אם אין לכם אפשרות למדוד את חום השמן, הכוונה היא שהשמן יהיה מאוד חם ולא בערך).
  2. טוחנים את כל המרכיבים של הפלאפל במעבד מזון למרקם כמעט חלק.

    טוחנים את כל המרכיבים למרקם כמעט חלק. צילום: שניר גואטה
    טוחנים את כל המרכיבים למרקם כמעט חלק. צילום: שניר גואטה

  3. מכדררים כדורים בגודל הרצוי (עדיף לא גדולים מידי).
    מכדררים את כדורי הפלאפל לגודל הרצוי. צילום: שניר גואטה
    מכדררים את כדורי הפלאפל לגודל הרצוי. צילום: שניר גואטה

    מכדררים את כדורי הפלאפל לגודל הרצוי. צילום: שניר גואטה
    מכדררים את כדורי הפלאפל לגודל הרצוי. צילום: שניר גואטה

  4. מטגנים עד שהפלאפל מקבל צבע חום יפה מכל הכיוונים ומוציאים לנייר סופג.

    מטגנים עד שהפלאפל מקבל צבע. צילום: שניר גואטה
    מטגנים עד שהפלאפל מקבל צבע. צילום: שניר גואטה

  5. בזמן שהפלאפל מטגן לו מכינים את הצזיקי: מערבבים את כל מצרכי הצזיקי יחד לתערובת אחידה.

    מערבבים את כל הרכיבים לצזיקי. צילום: שניר גואטה
    מערבבים את כל הרכיבים לצזיקי. צילום: שניר גואטה

  6. בתיאבון!

    פלאפל ברמונדי עם צזיקי. צילום: שניר גואטה
    פלאפל ברמונדי עם צזיקי. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קיבוץ גלויות: פלאפל דגים עם צזיקי רענן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות