קינוח רחת לוקום

קרם רחת לוקום מתוק כייפי וקל להכנה, שמכינים עם 2 מרכיבים בלבד. מתאים לכל המכורים לממתק הטורקי שרוצים לשדרג אותו לקינוח יפייפה
קרם רחת לוקום מתוק כייפי וקל להכנה, שמכינים עם 2 מרכיבים בלבד. מתאים לכל המכורים לממתק הטורקי שרוצים לשדרג אותו לקינוח יפייפה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    441
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 441.1 קק״ל 2646.4 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 116.6 גרם
    שומן 38.0 גרם 228.1 גרם
    נתרן 8.4 מ״ג 50.2 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 28.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 20.3 גרם 121.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.4 מ״ג 32.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 81.7 מ״ג 490.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    441
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 441.1 קק״ל 2646.4 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 116.6 גרם
    שומן 38.0 גרם 228.1 גרם
    נתרן 8.4 מ״ג 50.2 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 28.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 20.3 גרם 121.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.4 מ״ג 32.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 81.7 מ״ג 490.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: מביאים לרתיחה שמנת ורחת לוקום בסיר קטן תוך כדי בחישה מדי פעם (נזהרים שהשמנת לא תגלוש).
  2. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות תוך כדי בחישה, עד המסה והסמכה (יכולים להישאר גושים קטנטנים של רחת לוקום).
  3. יוצקים לכלים אישיים בנפח 1/3 כוס, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
  4. מגישים: מערבבים גרגרי רימון ומי ורדים בקערית. מניחים 2 כפות רימונים על כל קרם ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח רחת לוקום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אביבה שחר

    לגריסת פרווה: במה להחליף את השמנת המתוקה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר להחליף בשמנת צמחית או בקרם קוקוס (אבל זה ישנה גם את הטעם, אם אוהבים קוקוס).

קטגוריות

אביזרים

טכניקות