רון יוחננוב מגיש – קיש גבינות ללא טעויות!
עם קיש גבינות אי אפשר לטעות. קיש קלאסי ונימוח עם טוויסט של גבינת קשקבל וגבינה כחולה. מתאים לכל ארוחה, חגיגית או יומיומית, בוקר, צהריים או ערב
עם קיש גבינות אי אפשר לטעות. קיש קלאסי ונימוח עם טוויסט של גבינת קשקבל וגבינה כחולה. מתאים לכל ארוחה, חגיגית או יומיומית, בוקר, צהריים או ערב
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2322.2 קק״ל 4644.4 קק״לפחמימות 134.2 גרם 268.4 גרםשומן 169.6 גרם 339.3 גרםנתרן 3314.5 מ״ג 6629.1 מ״גחלבון 67.4 גרם 134.9 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 9.2 גרםשומן רווי 99.6 גרם 199.1 גרםכולסטרול 885.3 מ״ג 1770.6 מ״גסידן 796.4 מ״ג 1592.8 מ״גברזל 4.2 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 498.5 מ״ג 997.1 מ״גאבץ 6.3 מ״ג 12.6 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות2322
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2322.2 קק״ל 4644.4 קק״לפחמימות 134.2 גרם 268.4 גרםשומן 169.6 גרם 339.3 גרםנתרן 3314.5 מ״ג 6629.1 מ״גחלבון 67.4 גרם 134.9 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 9.2 גרםשומן רווי 99.6 גרם 199.1 גרםכולסטרול 885.3 מ״ג 1770.6 מ״גסידן 796.4 מ״ג 1592.8 מ״גברזל 4.2 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 498.5 מ״ג 997.1 מ״גאבץ 6.3 מ״ג 12.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 2322 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
רויאל
-
250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%אפשר מכל סוג של שמנת
-
3 ביצים L
-
2 כפות קמח לבן
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
מילוי
-
100 גרם גבינת קשקבלמפוררת
-
100 גרם גבינה כחולהמגורדת
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מניחים את המצרכים למעט המים ומפעילים בפולסים קצרים עד שמתגבש בצק פירורי. אם צריך מוסיפים מעט מים בהדרגה.
- מעבירים את הבצק בין 2 ניירות אפייה, מרדדים ומכניסים להקפאה.
- מוציאים את הבצק הקפוא וקורצים ממנו בגודל תבנית הקיש ומרפדים היטב. שימו לב. בלי אפייה עיוורת.
- מערבבים בקערה את המצרכים לרויאל עד לקבלת בלילה אחידה.
- מניחים את הגבינות מעל הבסיס, שופכים מעל את הרויאל. ניתן לקשט בעגבניות ובזיליקום טרי.
- אופים בתנור כ-40 דקות או עד הזהבה. מגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מניחים את המצרכים למעט המים ומפעילים בפולסים קצרים עד שמתגבש בצק פירורי. אם צריך מוסיפים מעט מים בהדרגה.
- מעבירים את הבצק בין 2 ניירות אפייה, מרדדים ומכניסים להקפאה.
- מוציאים את הבצק הקפוא וקורצים ממנו בגודל תבנית הקיש ומרפדים היטב. שימו לב. בלי אפייה עיוורת.
- מערבבים בקערה את המצרכים לרויאל עד לקבלת בלילה אחידה.
- מניחים את הגבינות מעל הבסיס, שופכים מעל את הרויאל. ניתן לקשט בעגבניות ובזיליקום טרי.
- אופים בתנור כ-40 דקות או עד הזהבה. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
לא כתבת מה גודל התבנית
היי מרים, תבנית 24″