קיש תרד, גבינות ועגבניות מיובשות – ארוחת ערב נפלאה!

מתכון קל להכנה של קיש צבעוני ומרשים עם תרד, גבינות ועגבניות מיובשות. זה כל כך טעים שאם תכננתם שישאר מהקיש הזה לצהריים למשרד כנראה תצטרכו להכין עוד אחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

לבצק

למלית

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערת המיקסר עם וו גיטרה לשים את החמאה עם הקמח, המלח, החלמון והמים עד שהחומרים מתאחדים לבצק.
  2. מוציאים מהקערה ולשים עוד קצת בידיים. מכניסים למקרר לכחצי שעה.
  3. מקמחים מעט את משטח העבודה, מרדדים את הבצק ומעבירים לתבנית. מרפדים את תחתית התבנית והדפנות בבצק (מהדקים היטב עם הידיים, הבצק לא צריך להיות עבה). מחזירים למקרר עד שמסיימים להכין את המלית.
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  5. מכינים את המלית: במחבת גדולה מחממים את עלי התרד ומקפיצים מדי פעם, עד שהעלים משנים את צבעם ומאבדים מנפחם. מסננים את העלים מהנוזלים, מצננים מעט וקוצצים גס. מעבירים לקערה.
  6. מוסיפים לקערה את הגבינות, הביצים, השמנת המתוקה והתבלינים ומערבבים היטב לתערובת אחידה. מוסיפים את העגבניות המיובשות ומערבבים רק שייטמעו בתערובת.
  7. מוציאים את התבנית עם הבצק מהמקרר, מוזגים לתוכה את המלית מהקערה ומכניסים לתנור ל-40 דקות (עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה יפה מלמעלה).

    קיש-תרד-גבינות-ועגבניות-מיובשות
    קיש עגבניות ותרד - מלא בצבעים ובטעם!

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 305.3 קק״ל 2442.1 קק״ל
פחמימות 35.1 גרם 281.0 גרם
שומן 18.7 גרם 149.4 גרם
נתרן 824.9 מ״ג 6599.2 מ״ג
חלבון 9.8 גרם 78.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 14.7 גרם
שומן רווי 10.7 גרם 86.0 גרם
כולסטרול 145.1 מ״ג 1160.4 מ״ג
סידן 108.7 מ״ג 869.5 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 7.9 מ״ג
אשלגן 296.6 מ״ג 2372.5 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 6.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    Ronny Amir

    שמתי בטטה במקום העגבניות. יצא מושלם !!

תגובות (9)

Avatar

הצג עוד