
קלה וטעימה בטירוף! עוגת שוקולד במיקרוגל ב-3 דקות בלבד
אין יותר קל מזה וטעים מזה - עוגת שוקולד במיקרוגל, ב- 3 דקות בלבד. רוצו למטבח, הוציאו ספלים והכינו יחד עם כל המשפחה!
אין יותר קל מזה וטעים מזה - עוגת שוקולד במיקרוגל, ב- 3 דקות בלבד. רוצו למטבח, הוציאו ספלים והכינו יחד עם כל המשפחה!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 665.2 קק״ל 665.2 קק״לפחמימות 84.7 גרם 84.7 גרםשומן 29.3 גרם 29.3 גרםנתרן 197.7 מ״ג 197.7 מ״גחלבון 17.0 גרם 17.0 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 1.9 גרםשומן רווי 14.9 גרם 14.9 גרםכולסטרול 349.2 מ״ג 349.2 מ״גסידן 52.1 מ״ג 52.1 מ״גברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 171.8 מ״ג 171.8 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 8 דק׳
-
קלוריות665
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 665.2 קק״ל 665.2 קק״לפחמימות 84.7 גרם 84.7 גרםשומן 29.3 גרם 29.3 גרםנתרן 197.7 מ״ג 197.7 מ״גחלבון 17.0 גרם 17.0 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 1.9 גרםשומן רווי 14.9 גרם 14.9 גרםכולסטרול 349.2 מ״ג 349.2 מ״גסידן 52.1 מ״ג 52.1 מ״גברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 171.8 מ״ג 171.8 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״גסגור
בא לכם משהו מתוק, זריז, ללא יותר מדי מאמץ? בדיוק בשביל זה הבאנו לכם את המתכון הבא לעוגת שוקולד מענגת ומושחתת שמוכנה תוך 3 דקות במיקרוגל, בלי יותר מדי כלים ובלי המון עבודה. היא אישית, מוגשת בתוך ספל ועשירה בטעמים שוקולדים נעימים לחך. אין יותר כיפי מזה!
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 8 דק׳ | קלוריות 665 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים


עוגת שוקולד
-
4כפות או 40 גרם קמח לבן
-
3 כפות סוכר לבן
-
1 ביצה L
-
25 גרם חמאהמומסת
-
1/4 כוס רוטב שמנת עם שוקולד יטבתה 9%
ציפוי והגשה
-
3/4 כוס רוטב שמנת עם שוקולד יטבתה 9%

אופן הכנה
- מערבבים בתוך ספל, רצוי עם מטרפה קטנה, את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מכניסים למיקרוגל בעוצמה מלאה למשך 3 דקות. במידה והעוגה לא מוכנה, מחזירים למשך 5 שניות נוספות וחוזר חלילה.
- מוציאים את העוגה המוכנה מהמיקרוגל ויוצרים חור גדול במרכז העוגה לכל אורכה.
- יוצקים פנימה את רוטב השמנת- שוקולד.
- מגישים חם או מניחים להתקררות קצרה.
רק 3 דקות במיקרוגל ויש לכם עוגת שוקולד. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
אופן הכנה
- מערבבים בתוך ספל, רצוי עם מטרפה קטנה, את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מכניסים למיקרוגל בעוצמה מלאה למשך 3 דקות. במידה והעוגה לא מוכנה, מחזירים למשך 5 שניות נוספות וחוזר חלילה.
- מוציאים את העוגה המוכנה מהמיקרוגל ויוצרים חור גדול במרכז העוגה לכל אורכה.
- יוצקים פנימה את רוטב השמנת- שוקולד.
- מגישים חם או מניחים להתקררות קצרה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן