קל כל כך: ניוקי רך מוקפץ עם מרווה

ארוחת צהריים בעשר דקות עבודה. ניוקי איטלקי ברוטב חמאתי עם מרווה, הכי פשוט, הכי קליל והכי מהיר. עכשיו רק עיצמו עיניים, קחו ביס ודמיינו שאתם באיטליה
ארוחת צהריים בעשר דקות עבודה. ניוקי איטלקי ברוטב חמאתי עם מרווה, הכי פשוט, הכי קליל והכי מהיר. עכשיו רק עיצמו עיניים, קחו ביס ודמיינו שאתם באיטליה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 1]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    547
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 546.8 קק״ל 1093.5 קק״ל
    פחמימות 82.6 גרם 165.3 גרם
    שומן 20.6 גרם 41.2 גרם
    נתרן 410.7 מ״ג 821.4 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 17.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 15.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    547
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 546.8 קק״ל 1093.5 קק״ל
    פחמימות 82.6 גרם 165.3 גרם
    שומן 20.6 גרם 41.2 גרם
    נתרן 410.7 מ״ג 821.4 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 17.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 15.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תיבול


אופן הכנה

  1. מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים ו-1/2 כפית מלח.
  2. זורקים את הניוקי לתוך הסיר ומבשלים כמה דקות עד שהם מתחילים לצוף.
  3. כשהניוקים מתחילים לצוף, מחממים את המזולה במחבת גדולה. מוסיפים את השום והמרווה ומטגנים כ-30-40 שניות עד להזהבת השום.
  4. מוציאים את הניוקי המוכנים בעזרת כף מחוררת ומעבירים ישירות לתוך המחבת עם הרוטב.
  5. מקפיצים את הניוקי בתוך הרוטב עד שהם מתחילים להזהיב. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
  6. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים. לגרסה חלבית אפשר להוסיף גבינת פרמז’ן מגורדת.
ניוקי מרווה בלובנד. צילום: שניר גואטה
ניוקי מרווה איטלקי מושלם אצלכם בצלחת. צילום: שניר גואטה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קל כל כך: ניוקי רך מוקפץ עם מרווה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות