קל לבשל בריא: פילה סלמון נפלא בתנור

כמה שלבים פשוטים ומהירים ויש לכם ארוחה בריאה וטעימה! פילה סלמון בתנור עם עגבניות צלויות, רוזמרין ולימון. מי אמר שלבשל בריא לוקח הרבה זמן?
כמה שלבים פשוטים ומהירים ויש לכם ארוחה בריאה וטעימה! פילה סלמון בתנור עם עגבניות צלויות, רוזמרין ולימון. מי אמר שלבשל בריא לוקח הרבה זמן?
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    528
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 527.9 קק״ל 1055.8 קק״ל
    פחמימות -1.6 גרם -3.2 גרם
    שומן 35.7 גרם 71.4 גרם
    נתרן 792.7 מ״ג 1585.5 מ״ג
    חלבון 49.0 גרם 98.1 גרם
    סיבים תזונתיים -0.4 גרם -0.8 גרם
    שומן רווי 10.2 גרם 20.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן -0.6 מ״ג -1.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן -185.6 מ״ג -371.2 מ״ג
    אבץ -0.1 מ״ג -0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    528
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 527.9 קק״ל 1055.8 קק״ל
    פחמימות -1.6 גרם -3.2 גרם
    שומן 35.7 גרם 71.4 גרם
    נתרן 792.7 מ״ג 1585.5 מ״ג
    חלבון 49.0 גרם 98.1 גרם
    סיבים תזונתיים -0.4 גרם -0.8 גרם
    שומן רווי 10.2 גרם 20.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן -0.6 מ״ג -1.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן -185.6 מ״ג -371.2 מ״ג
    אבץ -0.1 מ״ג -0.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות טורבו.
  2. מכניסים לקערה עגבניות שרי, פלפל חריף, מלח, פלפל גרוס ומערבבים.

    מכניסים לקערה עגבניות שרי. צילום: שי אפגין
    מכניסים לקערה עגבניות שרי. צילום: שי אפגין

  3. במחבת קטנה ממיסים את המזולה.

    במחבת קטנה ממיסים את המחמאה. צילום: שי אפגין
    במחבת קטנה ממיסים את המחמאה. צילום: שי אפגין

  4. מעבירים למחבת את תכולת קערת העגבניות ומטגנים למשך 5 דקות על אש גבוה תוך כדי ערבוב.

    מטגנים את העגבניות למשך 5 דקות על אש גבוה. צילום: שי אפגין
    מטגנים את העגבניות למשך 5 דקות על אש גבוה. צילום: שי אפגין

  5. בתבנית מלבנית מניחים נייר אפייה ועל הנייר אפייה מניחים את נתחי הסלמון ומעבירים את העגבניות שטיגנו על הדג.
  6. מניחים מעל את פרוסות הלימון בצורה שווה, מפזרים את הרוזמרין ומכניסים לתנור למשך 20 דקות.
    שמים את פרוסות הלימון בצורה שווה, מפזרים את הרוזמרין ומכניסים לתנור. צילום: שי אפגין
    שמים את פרוסות הלימון בצורה שווה, מפזרים את הרוזמרין ומכניסים לתנור. צילום: שי אפגין
    דג סלמון בתנור. צילום: שי אפגין
    דג סלמון בתנור. צילום: שי אפגין

    בתיאבון! צילום: שי אפגין
    בתיאבון! צילום: שי אפגין

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קל לבשל בריא: פילה סלמון נפלא בתנור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    מרינה יוחננוב

    האמת לא ניסיתי סלמון עם חמאה חייבת לנסות

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות