קניידלך צבעוניים רכים ומשגעים

רעיון פשוט אבל מיוחד לשדרוג המרק המסורתי: כדורי קניידלך צבעוניים שמכינים בקלות ויוצאים יפים, אוורירים, רכים ויוסיפו עוד קצת צבע לארוחת החג שלכם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים מים רותחים, שמן זית, קמח מצה ומלח בקערה. מצננים כ-10 דקות.
  2. מוסיפים ביצים וממרח פסטו או ממרח עגבניות מיובשות ומערבבים לעיסה חלקה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה להתייצבות.
  3. מביאים לרתיחה מים בסיר. מוציאים את התערובת מהמקרר ובעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בקוטר 3.5 ס”מ.
  4. מבשלים 7 קניידלעך כ-5 דקות, עד שצפים ומבושלים היטב. מוציאים בכף מחוררת. חוזרים על הפעולה עם שאר התערובת (בכל פעם מבשלים כ-7 קניידלעך).
  5. שומרים בכלי אטום במקרר עד יומיים. לפני ההגשה מחממים במיקרוגל או בתוך המרק.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 16.5 קק״ל 329.6 קק״ל
פחמימות 0.1 גרם 1.4 גרם
שומן 1.4 גרם 28.0 גרם
נתרן 126.8 מ״ג 2536.2 מ״ג
חלבון 0.9 גרם 18.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 6.1 גרם
כולסטרול 29.6 מ״ג 592.2 מ״ג
סידן 3.7 מ״ג 74.3 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 2.6 מ״ג
אשלגן 9.4 מ״ג 187.7 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody