קנלוני במילוי פטריות וגבינות

מחפשים מתכון מושלם לחג השבועות? מכינים בקלות מאפה זהוב וארומטי, טעים וקל להכנה, של קנלוני במילוי פטריות וגבינות ברוטב שמנת ואגוז מוסקט
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. קולפים את הבצל וקוצצים לקוביות. חותכים את הפטריות לפרוסות.
  3. מגרדים את הגבינות הקשות ומערבבים בקערה עם הגבינות הרכות.
  4. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהן מתרככות מעט. מתבלים ומניחים בצד להתקרר.
  5. מוסיפים את הבצל והפטריות לגבינות. מוסיפים את הביצה ומערבבים. מעבירים את המילוי לשקית זילוף וממלאים כל קנלוני.
  6. מניחים את הקנלוני בתבנית ויוצקים מעל את השמנת המתוקה עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מגרדים את גבינת הקשקבל ומפזרים מעל.
  7. עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים במשך 40 דקות, או עד שהמאפה מזהיב.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 230.8 קק״ל 2308.3 קק״ל
פחמימות 21.3 גרם 213.3 גרם
שומן 10.9 גרם 109.3 גרם
נתרן 476.8 מ״ג 4768.1 מ״ג
חלבון 11.5 גרם 115.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.7 גרם
שומן רווי 4.6 גרם 46.2 גרם
כולסטרול 50.8 מ״ג 508.1 מ״ג
סידן 106.4 מ״ג 1064.1 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 7.1 מ״ג
אשלגן 127.7 מ״ג 1277.3 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 8.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody