קסדיה עם עוף ואננס בגריל

ארוחת טורטיות היא גיוון כיפי לארוחת ערב קלילה שגם ילדים מאוד אוהבים! קסדיה ממולאת בעוף ואננס בטעמי טריאקי וצ'ילי מתקתקים תעשה בשבילכם בדיוק את זה
ארוחת טורטיות היא גיוון כיפי לארוחת ערב קלילה שגם ילדים מאוד אוהבים! קסדיה ממולאת בעוף ואננס בטעמי טריאקי וצ'ילי מתקתקים תעשה בשבילכם בדיוק את זה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    905
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 905.3 קק״ל 3621.2 קק״ל
    פחמימות 86.7 גרם 346.9 גרם
    שומן 18.7 גרם 74.7 גרם
    נתרן 1676.8 מ״ג 6707.2 מ״ג
    חלבון 85.2 גרם 340.9 גרם
    סיבים תזונתיים 13.4 גרם 53.7 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 15.6 גרם
    כולסטרול 190.0 מ״ג 760.0 מ״ג
    סידן 206.8 מ״ג 827.3 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 20.0 מ״ג
    אשלגן 900.1 מ״ג 3600.5 מ״ג
    אבץ 5.3 מ״ג 21.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    905
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 905.3 קק״ל 3621.2 קק״ל
    פחמימות 86.7 גרם 346.9 גרם
    שומן 18.7 גרם 74.7 גרם
    נתרן 1676.8 מ״ג 6707.2 מ״ג
    חלבון 85.2 גרם 340.9 גרם
    סיבים תזונתיים 13.4 גרם 53.7 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 15.6 גרם
    כולסטרול 190.0 מ״ג 760.0 מ״ג
    סידן 206.8 מ״ג 827.3 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 20.0 מ״ג
    אשלגן 900.1 מ״ג 3600.5 מ״ג
    אבץ 5.3 מ״ג 21.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את העוף: מחממים מעט שמן במחבת. ממליחים ומפלפלים את העוף ומטגנים משני הצדדים: קודם רק “סוגרים” עד שהנתח מחליף את הצבע, ואחרי זה מברישים בתערובת של טריאקי וצ’ילי וממשיכים לצלות עד שהנתח מתרכך ומשחים.
  2. קוצצים את העוף לרצועות דקות בעזרת סכין חדה.
  3. מטגנים את פרוסות האננס על מחבת עם מעט שמן, עד שהאננס משחים. חותכים לקוביות בגודל ביס.
  4. מרכיבים את הקסדיות: מחממים מחבת (ללא שמן). מניחים טורטייה אחת על המחבת ומפזרים מעל את רצועות העוף. מזלפים מעל רוטב טריאקי וצ’ילי לפי הטעם. מפזרים מעל את קוביות האננס, טבעות הצ’ילי ועלי הכוסברה ומכסים בטורטייה נוספת. מטגנים מצד אחד, הופכים בזהירות לצד השני ומשחימים גם.
  5. חותכים לרבעים ומגישים מיד.

    קסדיה עוף ואננס. צילום: אפיק גבאי
    קסדיה עוף ואננס. צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קסדיה עם עוף ואננס בגריל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות