קסדיה עם עוף ואננס בגריל

ארוחת טורטיות היא גיוון כיפי לארוחת ערב קלילה שגם ילדים מאוד אוהבים! קסדיה ממולאת בעוף ואננס בטעמי טריאקי וצ'ילי מתקתקים תעשה בשבילכם בדיוק את זה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

עוף

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את העוף: מחממים מעט שמן במחבת. ממליחים ומפלפלים את העוף ומטגנים משני הצדדים: קודם רק “סוגרים” עד שהנתח מחליף את הצבע, ואחרי זה מברישים בתערובת של טריאקי וצ’ילי וממשיכים לצלות עד שהנתח מתרכך ומשחים.
  2. קוצצים את העוף לרצועות דקות בעזרת סכין חדה.
  3. מטגנים את פרוסות האננס על מחבת עם מעט שמן, עד שהאננס משחים. חותכים לקוביות בגודל ביס.
  4. מרכיבים את הקסדיות: מחממים מחבת (ללא שמן). מניחים טורטייה אחת על המחבת ומפזרים מעל את רצועות העוף. מזלפים מעל רוטב טריאקי וצ’ילי לפי הטעם. מפזרים מעל את קוביות האננס, טבעות הצ’ילי ועלי הכוסברה ומכסים בטורטייה נוספת. מטגנים מצד אחד, הופכים בזהירות לצד השני ומשחימים גם.
  5. חותכים לרבעים ומגישים מיד.

    קסדיה עוף ואננס. צילום: אפיק גבאי
    קסדיה עוף ואננס. צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 904.0 קק״ל 3616.1 קק״ל
פחמימות 86.3 גרם 345.3 גרם
שומן 18.6 גרם 74.5 גרם
נתרן 1676.5 מ״ג 6705.8 מ״ג
חלבון 85.2 גרם 340.8 גרם
סיבים תזונתיים 13.4 גרם 53.7 גרם
שומן רווי 4.1 גרם 16.3 גרם
כולסטרול 190.0 מ״ג 760.0 מ״ג
סידן 207.0 מ״ג 827.9 מ״ג
ברזל 5.0 מ״ג 20.0 מ״ג
אשלגן 900.8 מ״ג 3603.2 מ״ג
אבץ 5.2 מ״ג 21.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody