קציצות אורז ועוף בסגנון אסייתי

מכירים את קיפודי האורז הפרסיים? קבלו את הגרסה האסייתית שלהם, עם מילוי של עוף, רוטב אסייתי כיפי ושיטת הכנה באידוי שהופכת אותן לקלי קלות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    20

מצרכים

אופן הכנה

  1. שוטפים בהרבה מים קרים למשך שעה לפחות. 
  2. קוצצים את התפוח, הבצל, הכוסברה, השום והג’ינג’ר דק. מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה.
  3. מרטיבים מעט את הידיים וצרים מהתערובת כדורים בגודל כדורי פינג- פונג. 
  4. מסננים את האורז מהמים ומפזרים אותו על צלחת שטוחה. 
  5. מגלגלים את כדורי הבשר באורז המסונן כך שהם יהיו מצופים לגמרי בגרגירי אורז.  
  6. שמים את הכדורים המצופים בסלסלת אידוי ומאדים אותם כ-20-15 דקות. 
  7. מכינים את הרוטב: קוצצים את הג’ינג’ר והכוסברה מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הכדורים. מגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 272.7 קק״ל 1090.8 קק״ל
פחמימות 13.5 גרם 53.9 גרם
שומן 13.9 גרם 55.6 גרם
נתרן 1471.8 מ״ג 5887.1 מ״ג
חלבון 26.2 גרם 104.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.9 גרם
שומן רווי 3.4 גרם 13.6 גרם
כולסטרול 171.0 מ״ג 683.8 מ״ג
סידן 38.2 מ״ג 152.8 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 7.8 מ״ג
אשלגן 833.8 מ״ג 3335.3 מ״ג
אבץ 2.2 מ״ג 8.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody