קציצות בקר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

אין משהו יותר כיף מסיר של קציצות ברוטב עגבניות עשיר וקצת מתקתק, קבלו מתכון לקציצות בקר אפויות ברוטב עגבניות טעים ומנחם לארוחת צהריים מושלמת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

רוטב

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. בקערה מערבבים בשר טחון, בצל, שום, רסק עגבניות, שמן זית, קוואקר ומלח. יוצרים כדורים בינוניים.
  3. מניחים על תבנית אפייה עם נייר אפייה. אופים 10 דק ומוציאים.
  4. מכינים את הרוטב: מטגנים בצל בשמן הזית. מוסיפים שום ורסק עגבניות ומערבבים.
  5. מוסיפים עגבניות מרוסקות, המים ואת שאר התבלינים.

    מכינים את הרוטב. צילום: אפיק גבאי
    מכינים את הרוטב. צילום: אפיק גבאי

  6. מבשלים על אש בינונית כ-10 דקות מכוסה. מוסיפים את הקציצות האפויות אל הרוטב ומבשלים עם מכסה על אש נמוכה עוד כשעה.
    מוסיפים את הקציצות האפויות אל הרוטב. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים את הקציצות האפויות אל הרוטב. צילום: אפיק גבאי

    קציצות בקר ברוטב עגבניות. צילום: אפיק גבאי
    קציצות בקר ברוטב עגבניות. צילום: אפיק גבאי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 520.6 קק״ל 2082.2 קק״ל
פחמימות 21.2 גרם 84.8 גרם
שומן 33.6 גרם 134.2 גרם
נתרן 1982.5 מ״ג 7930.1 מ״ג
חלבון 34.2 גרם 136.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.6 גרם
שומן רווי 10.2 גרם 40.8 גרם
כולסטרול 107.5 מ״ג 430.0 מ״ג
סידן 67.7 מ״ג 270.8 מ״ג
ברזל 4.6 מ״ג 18.2 מ״ג
אשלגן 940.1 מ״ג 3760.3 מ״ג
אבץ 6.7 מ״ג 26.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (5)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody