קציצות בקר עם תרד ושומשום אפויות בתנור

גלי ברמן מכינה קציצות בקר עם תרד ושומשום שמתאימות לארוחת צהריים קלילה וגם לאירוח בסוף השבוע. והבונוס? הקציצות אפויות בתנור עם מינימום שמן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל המצרכים בקערת ערבוב גדולה.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  3. יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג, משטחים מעט ומניחים בתבנית התנור.
  4. מתיזים על הקציצות מעט תרסיס שמן ואופים בתנור החם כ-25 דקות, עד הזהבה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 124.1 קק״ל 1489.5 קק״ל
פחמימות 10.4 גרם 124.5 גרם
שומן 5.5 גרם 65.6 גרם
נתרן 217.4 מ״ג 2609.0 מ״ג
חלבון 7.5 גרם 90.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.0 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 21.3 גרם
כולסטרול 77.8 מ״ג 933.4 מ״ג
סידן 22.3 מ״ג 267.5 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 10.1 מ״ג
אשלגן 90.5 מ״ג 1086.6 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 14.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody