רקע הנמל מעודכן

קציצות בשר אסאדו מטוגנות מצופות פירורי פנקו

קציצות בשר אסאדו מפורק מטוגנות בציפוי פירורי פנקו, הקציצות הכי מיוחדות שתכינו, יפתיעו וירשימו את כל יושבי השולחן
קציצות בשר אסאדו מפורק מטוגנות בציפוי פירורי פנקו, הקציצות הכי מיוחדות שתכינו, יפתיעו וירשימו את כל יושבי השולחן
  • שחר חן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    26
  • הכנה שעה
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    1136
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1136.2 קק״ל 4545.0 קק״ל
    פחמימות 107.5 גרם 430.1 גרם
    שומן 52.5 גרם 210.0 גרם
    נתרן 4673.9 מ״ג 18695.7 מ״ג
    חלבון 59.3 גרם 237.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.4 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 43.6 גרם
    כולסטרול 281.0 מ״ג 1123.8 מ״ג
    סידן 101.3 מ״ג 405.0 מ״ג
    ברזל 9.1 מ״ג 36.6 מ״ג
    אשלגן 1038.4 מ״ג 4153.5 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    26
  • הכנה שעה
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    1136
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1136.2 קק״ל 4545.0 קק״ל
    פחמימות 107.5 גרם 430.1 גרם
    שומן 52.5 גרם 210.0 גרם
    נתרן 4673.9 מ״ג 18695.7 מ״ג
    חלבון 59.3 גרם 237.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.4 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 43.6 גרם
    כולסטרול 281.0 מ״ג 1123.8 מ״ג
    סידן 101.3 מ״ג 405.0 מ״ג
    ברזל 9.1 מ״ג 36.6 מ״ג
    אשלגן 1038.4 מ״ג 4153.5 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור

קציצות אסאדו מטוגנות מצופות פירורי פנקו שפשוט יתפצחו לכם בפה 🙂

מנה קריספית שאפשר להגיש בשבת המלכה כמנת פתיחה למרכז השולחן, כל בני המשפחה יוכלו לטבול ברוטב הטחינה הטעים ולהתענג על קציצות האסאדו האלו, ביס קריספי בפירורי הפנקו הזהובים עם הבשר המפורק הרך והנימוח בפנים… פשוט ביס חלומי!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
שחר חן
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בשר

קערת קמח

קערת ביצים

קערת פירורי פנקו


אופן הכנה

  1. צורבים מספר חתיכות של בשר אסאדו חתוך לקוביות עם שומן בסיר רחב עם שמן זית עד להשחמה יפה של החתיכות, מוסיפים מים עד לכיסוי, מלח, פלפל שחור, עלי דפנה ובצלים סגולים, מבשלים כשעתיים-שלוש או עד שהבשר רך לחלוטין, בסיום מעבירים לקערה ומפוררים אותו.
  2. מתבלים את הבשר בברביקיו דבש, צ’ילי מתוק ופלפל לבן טחון, מערבבים, טועמים ואם צריך ממליחים ומכסים, מעבירים למקרר למספר שעות או ללילה שלם.
  3. אחרי שהבשר התקרר והשומן התקשה - מערבבים הכל ויוצרים קציצות עם הידיים.
  4. שמרים בקערה קמח.
  5. שמים בקערה נוספת פירורי פנקו, מלח, פלפל שחור ופפריקה ומערבבים היטב.
  6. שמרים בקערה שלישית ביצים עם חרדל, קטשופ ומיונז וטורפים.
  7. מצפים את קציצת האסאדו בקמח, לאחר מכן בביצה הטרופה ולבסוף בפירורי הפנקו (מומלץ לחזור על הפעולה פעמיים ליצירת שתי שכבות).
  8. שמים נייר אפייה עגול בתוך סיר (חוסך לכלוך של הסיר), שופכים שמן עמוק לנייר האפייה, מחממים ל-170 מעלות ומטגנים את קציצות האסאדו עד להזהבה יפה. מוציאים לרשת צינון.
  9. מכינים את רוטב הטחינה: מערבבים טחינה עם מים, ברביקיו, סילאן, סרירצ’ה ומעט מלח ומגישים עם קציצות האסאדו. בתיאבון!
קציצות בשר אסאדו מטוגנות מצופות פירורי פנקו1
קציצות בשר אסאדו מטוגנות מצופות פירורי פנקו. צילום: שחר חן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות