קציצות בשר ברוטב עגבניות עם מרכיב סודי

קציצות בשר ברוטב עגבניות שנראה לכאורה פשוט, אבל עם תוספת אחת מיוחדת לקציצות מקבלים תבשיל נפלא ובריא שכל המשפחה תרצה לטרוף ישר מהסיר
קציצות בשר ברוטב עגבניות שנראה לכאורה פשוט, אבל עם תוספת אחת מיוחדת לקציצות מקבלים תבשיל נפלא ובריא שכל המשפחה תרצה לטרוף ישר מהסיר
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    623
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 622.6 קק״ל 3113.2 קק״ל
    פחמימות 28.4 גרם 141.8 גרם
    שומן 40.4 גרם 202.2 גרם
    נתרן 1338.3 מ״ג 6691.7 מ״ג
    חלבון 33.0 גרם 165.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 40.8 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 45.9 גרם
    כולסטרול 150.1 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 113.2 מ״ג 566.2 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 31.7 מ״ג
    אשלגן 1060.5 מ״ג 5302.4 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 38.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    623
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 622.6 קק״ל 3113.2 קק״ל
    פחמימות 28.4 גרם 141.8 גרם
    שומן 40.4 גרם 202.2 גרם
    נתרן 1338.3 מ״ג 6691.7 מ״ג
    חלבון 33.0 גרם 165.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 40.8 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 45.9 גרם
    כולסטרול 150.1 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 113.2 מ״ג 566.2 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 31.7 מ״ג
    אשלגן 1060.5 מ״ג 5302.4 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 38.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
שי-לי ליפא
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: מגררים גס בטטה וקוצצים דק בצל.
  2. מערבבים בקערה את חומרי הקציצות.
  3. מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול, טועמים ומתקנים במידת הצורך.
  4. מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כדורים בקוטר 4 ס”מ
  5. יוצקים למחבת טפלון שמן זית בגובה 1 ס”מ ומחממים על אש בינונית.
  6. מטגנים את הקציצות 3-2 דקות מכל צד, עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  7. מכינים את הרוטב ומבשלים: מחממים בסיר בינוני את חומרי הרוטב, למעט האפונה, על אש בינונית ומביאים לסף רתיחה. טועמים ומתקנים תיבול.
  8. מוסיפים את הקציצות המטוגנות לרוטב ומביאים שוב לרתיחה. מנערים את הסיר בעדינות, כך שהקציצות יכוסו ברוטב לחלוטין (לא מערבבים כדיצשהקציצות לא יתפרקו).
  9. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 15 דקות.
  10. מוסיפים אפונה ומבשלים עוד 5-3 דקות, עד שהקציצות והאפונה מוכנות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות בשר ברוטב עגבניות עם מרכיב סודי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות