קציצות בשר מטוגנות שחוטפים ישר מהמחבת

משה שגב מכין ארוחת צהריים טעימה ומהירה - קציצות בשר מטוגנות, רכות ועסיסיות, שלא מספיקות להתקרר לפני שכל בני הבית חוטפים וזוללים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

טיגון

סלט

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: קוצצים דק את הפטרוזיליה והבצל.
  2. מגררים את תפוחי האדמה בפומפייה וסוחטים היטב מנוזלים.
  3. מניחים בתוך קערה גדולה את כל רכיבי הקציצות ומערבבים. אם התערובת יבשה מדי, מוסיפים עוד ביצה. צרים קציצות שטוחות ועגולות.
  4. מחממים את השמן במחבת עמוקה ומטגנים את הקציצות עד להשחמה משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
  5. מכינים את הסלט: חותכים את העגבניות לקוביות קטנות.
  6. קוצצים דק את הפלפל החריף וכותשים את השום.
  7. מערבבים בקערה את כל רכיבי הסלט ומתבלים במיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל השחור.
  8. מגישים את הקציצות לצד הסלט.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 25 מנות
קלוריות 145.8 קק״ל 3645.5 קק״ל
פחמימות 1.7 גרם 42.7 גרם
שומן 10.3 גרם 257.9 גרם
נתרן 445.9 מ״ג 11146.9 מ״ג
חלבון 10.7 גרם 268.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 13.4 גרם
שומן רווי 3.3 גרם 81.5 גרם
כולסטרול 44.6 מ״ג 1113.8 מ״ג
סידן 16.9 מ״ג 422.5 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 31.5 מ״ג
אשלגן 201.6 מ״ג 5040.5 מ״ג
אבץ 2.1 מ״ג 52.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody